lily7 @ 19.12.2013. 12:06
Jedva čekam ovaj nastavak. I za Božić želim zmaja.
...kao što sam željela i prošlog Božića, i onog prije toga, i tako sve od 2010. kad sam prvi put pogledala "Kako izdresirati zmaja" u kinu. Što crtići rade od ljudi... :(
silkycoco @ 19.12.2013. 12:16
E pa moj pas se slično ponaša kao Toothless, posebno ovaj izljev ljubavi na kraju trailera, tako da nemam pravog zmaja, ali nešto vrlo vrlo slično... čak i mogu poletjeti kad me povuče jer je vidla mačku/vjevericu/listić. :)
gorlock @ 19.12.2013. 19:33
Taser trailer sam pogledao nekoliko puta u Cinestaru,
Ali ovaj trailer je prava poslastica i pozivnica za još jedno iskustvo koje ostaje u pamćenju - definitivno ga idem gledati u Cinestar.
mario @ 20.12.2013. 11:51
Prvi dio mi je bio izvrstan, a o soundtracku da ne govorim. Trailer još nisam pogledao jer sam čuo ima nekih većih spoilera :P Nadam se da ću izdržat do filma.
matea matković @ 24.12.2013. 14:19
Kad je izašao prvi dio nisam znala da postoji niti sam ga gledala,no tek 2012 surfala sam internetom i pogledala ga. Bila sam tako oduševljena , da mi je glava mogla eksplodirati. No to je bilo i bolje za me jer je nekoliko dana nakon počelo serijal Dragons: Riders of Berk,pa u zadnje vrijeme i Dragons: Defenders of Berk. No uglavnom s time su me oduševili i ne očekujem ništa manje u drugom dijelu. Mislim da nema boljeg animiranog filma od toga,možete vi govoriti sto hoćete,ali ovome nema ravna.