danilo @ 21.5.2009. 22:25
Odlicno!
Sada mogu gledati MojTv na svojem iPhoneu! Uvijek mi je bilo malo tlaka skrolati po cijelom sajtu u safari browseru na iPhoneu tako da mi ovo super dodje.
Odmah ide u bookmarks. Sve ste bolji i bolji.
olio @ 21.5.2009. 23:48
odlično, svaka čast
ovo sam čekao, napokon mogu gledat normalno mojtv na iphone-u
gargoyle @ 22.5.2009. 18:59
Svaka čast. Sve ste bolji i bolji
damirb @ 23.5.2009. 15:21
Dva prijedloga za wishlist stog:
1. Kad se klikne na program prikaz se "sidri" na ono što se trenutno pokazuje na programu
2. Nekako poredati 4 glavna hr tv programa u usporedni prikaz. Znači side by side prikaz trenutnog programa u okviru nekih 5-6 sati četiriju tv kuća.
Rješite ovo i I'm sold.
gor @ 24.5.2009. 1:26
Ne može biti bolje. Teletekst pa, pa.
gordan @ 24.5.2009. 23:03
Dva prijedloga za wishlist stog:
1. Kad se klikne na program prikaz se "sidri" na ono što se trenutno pokazuje na programu
2. Nekako poredati 4 glavna hr tv programa u usporedni prikaz. Znači side by side prikaz trenutnog programa u okviru nekih 5-6 sati četiriju tv kuća.
Rješite ovo i I'm sold.
damirb
Ovo prvo je riješeno. Možda će biti potrebno obrisati cache browsera da bi se promjena vidjela.
Za drugu točku baš i nemamo neku ideju kako je izvesti u okvirima rezolucija i dimenzija mobilnih uređaja. Čak i uređaji s nazivno velikim rezolucijama zapravo imaju jako malenu površinu prikaza tako da bi to bilo upotrebljivo jedino uz povećalo :)
kreso7 @ 25.5.2009. 11:05
Jedna molba, dajte slozite neku ikonicu pa da stavim link na springboard na iPhoneu :-). Ovako bez ikonice dosta ruzno izgleda. Ne treba vam ni 5 minuta.
http://www.askdavetaylor.com/how_to_create_custom_apple_iphone_website_icon.html
Pretty please? :-)
gordan @ 27.5.2009. 0:54
Dodali. Sad jel pretty, ne znam. Valjda je :)
dgalic @ 18.7.2009. 23:15
Super je, ali fali jedna po meni najvaznija stvar, u biti je to i razlog zasto na vasem sajtu gledam TV raspored, a to je "moja grupa", znaci mogucnost logiranja i pregleda programa po mom izboru
Pozdrav
gordan @ 19.7.2009. 18:30
Super je, ali fali jedna po meni najvaznija stvar, u biti je to i razlog zasto na vasem sajtu gledam TV raspored, a to je "moja grupa", znaci mogucnost logiranja i pregleda programa po mom izboru
Pozdrav
dgalic
Fali, ali može se "fejkati".
Ukoliko na mobilnom uređaju ukucaš
http://mojtv.hr/mobile/default.aspx?type=group&group=1
i zamijeniš broj 1, s id brojem tvoje grupe.
Da bi otkrio id svoje grupe klikni na gumb moja grupa na naslovnici desktop verzije, i iz urla pročitaj vrijednost parametra grupa_id. Primjerice, za hrvatske televizije url je
http://mojtv.hr/?grupa_id=9
znači id za grupu hrvatske televizije je 9
dgalic @ 11.8.2009. 1:54
E majstore svaka cast, upravo isprobao na svom HTC-u i radi savrseno.
TNX
miro666 @ 8.9.2009. 17:40
Odlično....
Da li je moguće napraviti neku windows ili java aplikaciju za PC, koja bi povlačila (xml) tv rasporede ? Eventualno imala ugrađenu alarm mogućnost za podsjetnik početka određene(ih) emisija po izboru korisnika...Nekad davno postojao je program zvan TV Phazer koji je imao dosta mogućnosti.
gordan @ 8.9.2009. 19:50
Nemamo namjeru raditi takvu aplikaciju, pogotovo ne za stolna računala. Eventualno alarm na email.
lukaelvis @ 10.12.2009. 15:41
Bilo bi super kad bi postojao Gadget za Windows Sidebar :)