jana_banana @ 18.4.2009. 13:53
nakon sveopće kakofonije i raznoraznih čudnovatih spodoba, mogu samo reći da sam prilično ostala bez teksta. ipak se tu nešto iskristaliziralo - i svi su mi se dopali! na koncu HTZ ipak i nije tako loša ideja...
gorlock @ 18.4.2009. 15:23
Pogledao sam ovaj video iz priloga i moram priznati ..... odlično,
Tada sam pogledao tv raspored i vidio upravo na programu repriza.....
A kad tamo neki Zoran Mišić pa skida AXL-a ROSE-a. Vrlo hrabro i vrlo dojmljivo....
Mislim da finale emisije neću propustiti.
aya @ 18.4.2009. 23:39
Ima zaista odlične djece koja jako dobro pjevaju. Šteta što su neki morali ispasti ...
Kako bilo, i žiri se svega naslušao u kvalifikacijama, pa je sada došlo vrijeme kada se vidi da im se muka ipak isplatila 
gor @ 19.4.2009. 0:40
Iako uvijek preskačem ovaj tip emisija, TV je bio upaljen na RTL dok sam čitao novine. Već nakon prve pjesme sam bacio novine i gledao. Moram priznati da sam uživao tokom cijele emisije. Zaista talentirani kandidati koji bi svi mogli bez problema sutra snimiti album u Hrvatskoj i znatno popraviti kvalitetu naše glazbene scene.
Moj favorit je: Nikolina. Prekrasan glas i kameleonski preobražaj na sceni. Imam osjećaj da je rođena za taj posao.
Mogli bi napraviti neku internu kladionicu. Bilo bi zabavno.
gorlock @ 19.4.2009. 11:42
Iako uvijek preskačem ovaj tip emisija, TV je bio upaljen na RTL dok sam čitao novine. Već nakon prve pjesme sam bacio novine i gledao. Moram priznati da sam uživao tokom cijele emisije. Zaista talentirani kandidati koji bi svi mogli bez problema sutra snimiti album u Hrvatskoj i znatno popraviti kvalitetu naše glazbene scene.
Moj favorit je: Nikolina. Prekrasan glas i kameleonski preobražaj na sceni. Imam osjećaj da je rođena za taj posao.
Mogli bi napraviti neku internu kladionicu. Bilo bi zabavno.
gor
Od žeskih apsolutni i moj favorit Nikolina Kovačević, zaista izvrsna ova zadnja izvedba ako tako nastavi nema konkurencije isto kao i Zoran o kojem sam već pisao. ¸
Za NIKOLINU lijepo piše na jednom od transparenata ZVIJEZDA JE NAĐENA
p.s.
Uredništvo: zašto i Zoranovu izvedbu niste uvrstili među ostale zaista je bila impresivna ?
gorlock @ 19.4.2009. 11:54
EVO PRONAŠAO SAM JA VIDEO
ZORAN MIŠIĆ - PARADAICE CITY ; moj favorit
jana_banana @ 19.4.2009. 23:18
EVO PRONAŠAO SAM JA VIDEO
ZORAN MIŠIĆ - PARADAICE CITY ; moj favorit
gorlock
i meni se dopada - nisam čula stvari koje je prije pjevao, a sudeći po žiriju - bilo je još puno bolje - al podrapani glas je mrak!