pandaboy @ 20.8.2013. 12:04
good luck with that...you'll need it...
gorlock @ 20.8.2013. 14:11
ha ha ha,,, ovo mora biti spektakl !
Samo se trebam natjerati da ga pogledam, remake Ben Hura ??' WTF ???
izgleda da je nekome jako dosadno u životu, za ovo moraš biti ili jako hrabar ili lud.
manuel robbery @ 20.8.2013. 15:01
Opet isto nema se ideja pa se udara po starim filmova i rade se rimakovi, sasvim nepotrebno se umanjuje ono sjajno u filmovima koji su bili nosioci svoga vremana. Ok je remake nekog nepoznatog filma ali Ben Hura svakako nije.
Film je ostavio neizbrisvi trag u filmsoj povijesti i sa razlogom je jedan od najvecih klasika e bas me interesuje kako ce to izgleadti u novoj Holiwoodskoj produkciji najboljolje da zovu Owena Wilsona za ulogu princa.
dodo13 @ 20.8.2013. 18:22
Prvi Ben Hur je snimljen davne 1925, tako da je verzija koja je snimljena 1959 u stvari rimejk. Redatelj je bio Fred Niblo, dok je Ramon Novarro glumio Ben Hura, a Francis X. Bushman glumio Messala. Ako misle snimiti novu veriju Ben Hura morat će se jako jako potruditi da nadmaše verziju iz 1959.
alanford7 @ 21.8.2013. 23:55
Katastrofa, počeli su raditi sprdnje od filmova, neki filmovi jednostavno ne trebaju remake, a takav je slučaj s Ben-Hurom.
Nemaštoviti Hollywood!!
pandaboy @ 22.8.2013. 12:39
Možda će biti nešto kao Abraham Lincoln Vampire Hunter :P nedavno tek skužio da je riječ o istom redatelju (kao i Day/Night Watch i Wanted)... pa što uopće može poći po krivu?!
pandaboy @ 22.8.2013. 12:45
franz88 @ 22.8.2013. 15:54
... kad ponestane ideja i originalnosti ....ukratko
....ajmo raditi remake vec ispricanih remakeova....
rosinante @ 22.8.2013. 20:12
kad već rade remake neka ga naprave u 3D..ako ideš, idi do kraja..
joker12 @ 2.1.2014. 12:03
Ben-Hur je takav spektakl da ne treba remake uopće, ali kao već rade remake evo mojih prijedloga za glavne uloge:
Christian Bale kao Juda Ben-Hur; odličan glumac, dobitnik Oscara i osobno mislim da on mogao biti odličan Ben-Hur (ali ne bolji od Charlton Hestona jer njega nitko ne može nadmašiti)
Jeff Bridges kao Quintus Arius; također dobitnk Oscara, a brada mu odlično stoji
Jennifer Lawrence kao Ester; možda odradi odličan posao kao i u U dobru i u zlu. Također dobitnik Oscara
Michael Fassbender kao Mesala; sličan izgled Mesali iz mini-serije Ben Hur (2010), a u njega imam povjerenja
Antonio Banderas kao Šelk Ilderim; ako mislite da Banderas ne može glumiti Arapa, pogledajte Crno zlato
joker12 @ 3.1.2014. 13:32
ISPRAVAK:
Russell Crowe umjesto Jeffa Bridgesa