jana_banana @ 1.3.2009. 1:38
Ionako se šuškalo o Cukrovu na Eurosongu..., al ova deračina - prestrašno! Slatkica Andrea je, koliko se sjećam, već bila na izboru prije par godina, al nije išlo (čak je i pjesma bila slična). No dobričina Huljić 'pobrinia' se i za malu...
Sve u svemu -3 ... velikodušnih!
mario @ 1.3.2009. 1:52
Uspješno sam izbjegao cijeli taj "spektakl" no vrag mi nije dao mira i morao sam kliknuti na video.... ajme i kuku. Sad me zanima kakvi su ostali bili kad je ovakva pobjednička pjesma
jana_banana @ 1.3.2009. 2:06
Uspješno sam izbjegao cijeli taj "spektakl" no vrag mi nije dao mira i morao sam kliknuti na video.... ajme i kuku. Sad me zanima kakvi su ostali bili kad je ovakva pobjednička pjesma
mario
ah, mario - trebao si odolit!
gorlock @ 1.3.2009. 8:38
ah, mario - trebao si odolit!
jana_banana
Niti ja nisam odolio pa sam eto kliknuo, mislim da ti je ocjena previsoka Jano!
Šteta za Klapu Intrade!
mmarek10 @ 2.3.2009. 11:04
Pa zar nitko od žirija nije čuo da mali felša 100 na sat. To će u Moskvi biti Hrvatska sramota. ŠTETA ZA KLAPU
gor @ 2.3.2009. 18:29
Nisam se ovako slatko nasmijao još od kad sam bio dijete. Ovo je divno, predivno, prekrasno. Ovako duhovitog naroda nema na svijetu. Ljudi u Europi će biti oduševljeni kad ćuju pjesmu, ma lako za pjesmu, pjevanje. Misliti će da smo ga namjerno poslali tamo da ih razveselimo i nasmijemo i da smo jedan od najduhovitijih naroda na svijetu sa izraženim smislom za zajebanciju na svoj račun. Reći će tamo neki hladni Šved: ljubgen tutwers thai Croatien, hormag de puhbertson oh EU (prijevod: ovako duhovit narod ne može biti loš, primamo ih sutra u EU). Sve je to planski i smišljeno da se dodvorimo EU. Sve je to Sanader smislio da ih smekša.
artoffsoul @ 3.3.2009. 19:21
ajde još mogu shvatit da huljić gura ovu malu plavu koja nezna pjevat , al nisam znao da je huljić dvocjevka jer mi samo to pada na pamet pošto mali nema pojma o pjevanju.