lizistrata @ 28.11.2012. 11:11
Haha ovo mi je nekako na razini glasina da će idući Bond biti crnac.. Pa nemoš mi to radit' ! Postoje neke norme.. Ili..? o.O
scream999 @ 28.11.2012. 13:52
Nekako ga vise vidim u ulozi Aquaman-a nego batmana, iako mi se čini da bi bilo najbolje da ga ponovno glumi bale(iako je odbio više ikada glumiti bata) nikada se nezna :)
lordadamko @ 28.11.2012. 15:16
neznam kak vama al meni je Joseph vrlo solidan glumac i nekak mi je zao da glumi robina...morate mi rec jel sam to samo ja ili i vi mislite da je robin oduvijek bio ko neki 3th wheel, pomocno smetalo batmanu...
sad dal bi Joseph bio za beta bas i neznam, ovako kakav je sad bas i ne al ljudi moji sve je u holywoodu moguce, naprave oni od njega darkera za pol sata...
bearfoot @ 28.11.2012. 17:18
@troljo, ti si neki mnogo pametan dečko...gdje veliš to piše, na wikipediji??? ma bravo......

lordadamko @ 28.11.2012. 17:52
koja panjina...mislim da bi link bio sasvim dovoljan, jos ja poco skrolat dok nisam skonto koliko tog zapravo ima... 
zoroaster @ 28.11.2012. 20:13
Ne ne ne može ovaj nemarkantan baby-face biti Batman!
Možda u nekoj parodiji jedino.
Pa to je kao da Bieberu daju ulogu terminatora :)
nenad miodrag @ 28.11.2012. 21:03
He he ... Joseph Gordon-Lewit je dobar glumac, po meni bi bio sjajan Robin ali možda iznenadi i kao Batman. ... Bieber Terminator = Biebernator ... LOL ... A što se Bond-a tiče potvrđeno je da Craig ostaje Bond u barem još dva nastavka....