ed_hunter @ 11.10.2012. 21:11
koga briga za najskuplju seriju u turskoj produkciji? pa prosječan budžet za jednu epizodu Star Trek: Deep Space 9 je bio milijun dolara, a to je bilo u devedesetima.
fox89 @ 11.10.2012. 21:16
koristio sam ovo već, ali očito moram opet jer baš izazivate 

aya @ 12.10.2012. 9:40
Ne gledam Sulejmana, a s druge strane - zadrti sam trekkie, no ovaj post mi uopće nema smisla. Pogledala sam jučer zadnjih pola sata Sulejmana baš zbog prikaza bitke na Mohačkom polju (zbog koje je ta epizoda, valjda, i koštala toliko) i mogu reći da su napravili fantastičan posao (a da o povijesno/političkom značenju uopće i ne govorim - ipak je to i naša povijest, pa prikaz navedene bitke utoliko ima nemjerljivu vrijednost od npr. neke bitke Bajoranaca i Cardassianaca) . Svakako bolje potrošen novac od kulisa DS9 i maske Gul-Dukata
.
Btw - DS9 je, po meni, daleko najlošija Startrek franšiza.
buffalobill @ 12.10.2012. 10:02
.."fantastičan " je malo pretjerana riječ,ali za jednu sapunicu nije loše
lordadamko @ 12.10.2012. 11:41
naravno da je ds9 daleko najlosiji u fransizi....bar 2 razine ispod svih ostalih...nakon prve epizode moja reakcija je bila: WTF?!
A sulejmana neb komentiro jer nikad ni najavu za njega nisam vidio...a turski jezik mi je posto toliko odbojan da je i kakva serija neb je gledo...a ne tek telenovela...
ed_hunter @ 12.10.2012. 20:02
poanta mog posta, za one kojima treba objasniti, je u tome što nam se senzacionalistički serviraju poluproizvodi, DS9 je tu poslužio tek kao primjer.
aya @ 12.10.2012. 22:51
Poanta mog posta, za one kojima treba objasniti, jest da NIKADA ne komentiram ono što nisam gledala, a pogotovo ne samo na temelju predrasuda.