lordadamko @ 3.10.2012. 12:03
muskarac koji glumi u sapunici je gay....sta?! ja sam sokiran! not!
aya @ 3.10.2012. 12:44

Pa ja ću se ranit' !!!!!
Da mi je sad vidjeti face svih onih ženskih, koje su pobožno blejale u Ezela (ili tek frajera, koji su gledali seriju) !!!!!
mersault @ 3.10.2012. 15:42
muskarac koji glumi u sapunici je gay....sta?! ja sam sokiran! not!
Hajd' što glumi u sapunici nego je i Balkanac. Budi iskren i izbriši to "not!" 
Još jedan Turčin nek prizna i prije će Turska u EU nego Hrvatska, Haso je ionako obični pede*čina, a ne gay, a Miletov status zavisi od toga kako će proteći subotnja kulturno-umjetnička manifestacija. Ali ima nade, nek' Filipović istupi u javnost, ima filmsku podlogu iza sebe (Go West, Dobro uštimani mrtvaci), rođen u Zenici, radi u Hrvatskoj, dvije muhe jednim udarcem, nekako ga spetljamo sa Sergejom Trifunovićem i miran Balkan.
mersault @ 3.10.2012. 23:42
jedine korelacije koje se ja sjetim izmedu gayeva i balkanaca su neredi, poput onih u BG jer imam poznanika policajca odande...
Na tu sam kulturno-umjetničku manifestaciju i mislio, ali izgleda da zadnje vijesti govore da je ipak otkazana, tamburaši će očito morati potražit' neko podneblje naseljeno osobama istančanijeg "sluha".
lordadamko @ 4.10.2012. 0:03
a neznam, kaze da je sef policije zabranio okupljanje i da su pozvani pravit reda...bit ce tu opet sranja...al bolje tamo nego kodnas
aya @ 4.10.2012. 0:32
@ mersault - čini mi se da aludiraš na homoseksualnost nekih osoba, koje to sigurno nisu.
mersault @ 4.10.2012. 1:09
Evo ako Sergej ili Tarik negdje čaprkaju po ovom forumu pitajući se "kako se dovraga ovdje pokrene film?" - izvinjavam se, mada ne vjerujem da bi se nešto pretjerano uvrijedili, za Sergeja nisam siguran, pa ću, evo, na njegovo mjesto metnut Đuru:
aya @ 4.10.2012. 9:13
A za Tarika si siguran? Jel' moram pitat kako??? 
Jer...samo na jedan način možeš biti siguran, to ti je valjda jasno.
mersault @ 4.10.2012. 11:30
Za Sergeja nisam siguran da se ne bi uvrijedio, na to sam mislio (mada ne mogu bit' siguran ni da se Tarik ne bi uvrijedio, pa evo ispravljam u "pretpostavljam"). A što se aludiranja tiče, jedina aluzija je bila ona na opće medijsko mahanje seksualnom orijentacijom. Oni su mi samo prvi pali napamet kao slavne ličnosti koje bi i u nas mogle dić' medijsku prašinu i omogućit' nam skoru penetraciju na Zapad (da ne bi bilo novih nesporazuma, ni ovdje ne mislim da bi u tom slučaju ušli u EU nego također "aludiram" na stereotipe o Balkanu, Zapadu, seksualnoj orijentaciji, homofobiba, gayevima, običnim pederima itd. itd.)
lordadamko @ 4.10.2012. 14:53
ti i stereotipi o Balkanu...i kad ih niko nespomene tih i spomenes pa da se raspravljamo...e pa necu!
a sto se tice tamburasi=gayevi...pa neznam meni niko od njih nije reko da je, mozda i je...al znas ti ocem pricas izgleda...
mersault @ 4.10.2012. 16:45
ti i stereotipi o Balkanu...i kad ih niko nespomene tih i spomenes pa da se raspravljamo...e pa necu!
Kalsični balkanac. 
a sto se tice tamburasi=gayevi...pa neznam meni niko od njih nije reko da je, mozda i je...al znas ti ocem pricas izgleda...
A jbt, mozemo l' mi razmijenit bar 2 posta bez nerazumijevanja. Čuj sad ja rek'o da su tamburaši gayevi, samo se zanio malo u očito neuspjelim metaforama i to je sve. Ako Iznaghi može na terenu zabijat ženi, mogu i tamburaši bit gayevi, uhvatila me nostalgija za M.M.-on, šta ćeš. Gay pride u BG sam uporedio s ku manifestacijom jer su neki predstavnici provokativne transparente i rekvizite tumačili kao umjetničku slobodu. Eto to je sve, nit' sam spav'o s Tarikom, nit' s tamburašima, nit' "izdaleka" upirem prstom u njih, samo par (očito neuspjelih/neshvaćenih) političko-estradnih osvrta.
lordadamko @ 4.10.2012. 19:30
a jbga ti lupis metaforu na osvrtnutu metaforu politicko-estradnih diva i tamburasa pa onda ocekujes da te jedan seljak skuzi...imas preveliko misljenje o forumasima vald
i da znam da je ovo bilo silovanje hrvatskog jezika, that was the point