apex @ 28.9.2012. 15:09
bit će zanimljivo vidjet kakve će nove laži iznosit
jana_banana @ 28.9.2012. 15:51
nadam se da će Aco biti dovoljno "stamen-kamen" kako bi to bilo išta više od samopromocije najlopuže Hrvatske...
lordadamko @ 28.9.2012. 16:02
hmm sam ja jedini koji misli da ovo nece bit ni najmanje zanimljivo...da necemo apsolutno nist novo ili korisno saznat...
u najmanju ruku sve sto kaze moze bit totalna laz...sto je radio i do sad...
al ja necu gledat pa ce te mi vi rec
rosinante @ 28.9.2012. 16:04
velika pogreška..on je već dovoljno lagao i pokrao ovaj napaćeni narod..nije vrijedan gledanja kako nam se još jednom smije u lice..
hitman_4 @ 28.9.2012. 21:18
"napaćeni" narod ga je izabrao,pljeskao itd.meni je nekako logično da stanky nije agresivan i bezobrazan kao prije.čovjek ima ženu,dijete,kredite,...ne želi se nikome zamjeriti.
buffalobill @ 28.9.2012. 22:51
hm.. slažem se s gjenerovim komentarom u dnevniku,to nije za javnu televiziju,koju placam btw,već eventualno za komercijalnu,i da,ne zanima me šta sanader misli o kosorici i karamarku kao što je gjeneru sugerirao onaj voditelj trećeg dnevnika postavljen po županijskom ključu
jackisback @ 28.9.2012. 23:30
pa tko njemu daje prostor na javnoj tv. nemožeš vjerovat. Iz protesta neču gledati a ne vjerujem da če išta pametno reči, afere vjerovatno ne smije komentirati jer mu se sudi a i da smije sr**o bi opet kako su mu sve namjestili
mala_maja @ 28.9.2012. 23:34
Joj baš bi ovo gledala, ali ne želim riskirati probavne smetnje. =)
krnjevo @ 29.9.2012. 19:04
Ne, ja ne mogu vjerovat da se ovoj teškoj lopini dopušta da nas na javnoj televiziji i dalje gleda u oči, smiješi se, laže i maže....Ne, ja ne mogu vjerovat da nakon svega još uvijek ima nekoga koga zanima njegova "iskrena ispovjed". Ne, ja naprosto to ne mogu vjerovat!
bearfoot @ 30.9.2012. 10:39
Nadam se da cemo kasnije saznati kolika je bila gledanost...ista ce opisati mentalno stanje hrvata bolje od gledanosti svih sapunica zajedno...
hitman_4 @ 30.9.2012. 15:36
meni su ljigaviji ovi oko tj. iza sanadera.bljuc
bljuc
gorlock @ 30.9.2012. 20:56
He, he, Dr. Ivo Sanader - kontrovezan političar koji je obilježio 2 desetljeća hrvatske politike. Od samog početka napredovao - a na vrhuncu karijere otišao.
Nekako mi se čini da ovo nije njegov politički kraj, već početak novog desetljeća u kojeg je tek kročio.
sonjazg @ 1.10.2012. 22:06
Probajte ne platiti kao mali obrtnik mirovinsko i zdravstveno jedan ili dva mjeseca....odmah ovrha.Ovakvi lažu, kradu i muljaju na sve strane i još ih gledamo. Toga ima samo kod nas.....Nisam gledala jer mi je sve to neprobavljivo.
aya @ 1.10.2012. 22:44
Nekako mi se čini da ovo nije njegov politički kraj, već početak novog desetljeća u kojeg je tek kročio.
Možda u bajboku osnuje stranku.....:)))))))))))))