arnol @ 10.2.2009. 18:31
Bravo ! Odlično ! Napokon !
erykah @ 10.2.2009. 19:36
Licemjerno!
Mislim da nitko ne tjera ljude da se pojavljuju u emisiji. Prema tome, treba organizirati psihološku pomoć ljudima koji se prijavljuju.
gorlock @ 10.2.2009. 19:43
Licemjerno!
Mislim da nitko ne tjera ljude da se pojavljuju u emisiji. Prema tome, treba organizirati psihološku pomoć ljudima koji se prijavljuju.
Erykah
S ovim se slažem. Isto tako nitko Vas ne tjera niti gledati. Ja ne gledam. Kada prestanu i svi ostali gledati past će gledanost i ukinut će se, ovako će se još samo pojačati.
Ovo je samo dobar povod onima koji ovo rade da nastave tako i dalje. A oni koji to gledaju i komentiraju kako je odvratno i kako ih to ponekad i zabavlja su još gori, kritiziraju i kritiziraju i uvijek iznova gledaju da bi opet mogli kritizirati.
nesretnik @ 10.2.2009. 19:55
M kakvo ukidanje,o čemu vi.Nitko ne tjera ljude da se prijavljuju a to što oni bezglavo trče za novcima njihova stvar.
A tko neće gledati ne mora,bar danas ima kanala pa šaltajte.
Ja osobno nisam ljubitelj i ne gledam ga obavezn,pogleda tu i tamo.Pa tko voli neka izvoli.
gordan @ 10.2.2009. 20:03
Licemjerno!
Erykah
Da, ali prije nego se pojave u emisiji, možda bi nakon toga odustali.
buzdovan @ 10.2.2009. 20:08
Zanimljivo pojavljivanje i ostavljanje komentara.
734, 738,...
Nastavi niz!
crna_guja @ 10.2.2009. 20:10
Super emisija! Izvrstan indikator ljudske gluposti i degeneracije modernog društva!
- da li ste ikad masturbirali u društvu drugih muškaraca?
- Da!
- Vaš odgovor je istinit!
... a kći mu u prvom redu... 
crna_guja @ 10.2.2009. 20:17
Ma dajte, pa tko bi sve te ljude izliječio. Ima ih suviše! Uostalom, tko im je kriv? Majka priroda i otac karikaturist!
franz @ 10.2.2009. 22:59
Licemjerno!
Erykah
... alles gut, bingo evo jedan pametan komentar!
.. cura mlada i kvalitetno razmišljanje, samo ja bi nadodao, ako se već iz nekakovih razloga mora prikazivati, neka to bude drugi vremenski termin, znači iza ponoći, ako nije problem! fala na razumijevanju!
franz
abaris28 @ 10.2.2009. 23:51
ma ukinit će garant,mislim da su se svi retardirani već izredali....