hitman_4 @ 27.6.2012. 0:26
uvjeren sam da španjolska osvaja prvenstvo
u drugom polufinalu prognoziram pobjedu italije,iako je moja želja španjolska-njemačka pa neka bolji pobijedi
lordadamko @ 27.6.2012. 1:15
moj favorit je njemacka...
a u ovoj sutra ipak mislim da cemo vidit suze ovog lika na sliki...i to ne one od srece...
aya @ 27.6.2012. 9:27
Bravo Zvone!
Sažeto jasno i u bit!
Btw - ja navijam za Portugal i to ne zbog C.R. (iako čovjek fenomenalno igra, to mu se mora priznati, ali nije baš mister simpatičnosti), nego mi Španjolci baš nekako "ne leže"....dugo pamtim neke stvari! 
A u finalu bih definitivno voljela gledati Portugal : Italija (Elfova igra mi se nikada nije sviđala, švapska mašinerija bez duše), naravno - uz naslov Italiji! 
ekran @ 27.6.2012. 12:03
Po meni, Njemačka je najbolji sudionik ovog Eura. Mislim da će danas biti dosta nervoze među igračima. Uglavnom: Pobjeda Španjolske.
Suparnici u finalu kao i 2008., ali nadam se drugi pobjednik!
zvone @ 27.6.2012. 17:10
Hvala Aya na pohvali 
Nevezano za danasnju utakmicu od koje ocekujem gomilu vrhunske glume, napade padavice i pokusaje iznude penala, kartona, auta, kornera, faula, bilo cega, meni se isto na ovom prvenstvu najvise dopadaju bas Talijani. Igraju posteno, ne kalkuliraju, nacin na koji su igrali u cetvrtfinalu protiv Engleza me odusevio. Bilo bi ih lijepo vijdeti u finalu, ali Nijemci su strasno jaki. Bilo bi danas dobro kad bi Portugal rano poveo, tko zna, onda bi mozda gledali i dobar nogomet.