lordadamko @ 18.6.2012. 11:33
Ne smatramo nerealnom ni procjenu kako možda i veće šanse Hrvatska ima proći kroz kiks Talijana protiv Iraca, nego što bi u ovom trenutku mogli iznenaditi Španjolce.
i ja mislim da je to veca vjerovatnost...
no ajmo stvarno kako hrvatska moze dobit spanjolsku...ili bolje receno izvuc povoljan rezultat:
- naravno da cemo se u ovoj tekmi branit i imat manji posjed lopte...ALI to nemora znacit da se moramo parkirat u 16m...treba ih stisnit na 30-40m od naseg gola...jer ruku na srce oni u prosjeku imaju 50kg pa im sutevi iz daljine i nisu najjaca karika...
- cvrstim presingom na 30-40m cemo pokupit i koju loptu i imat priliku za polu kontru a mozda i kontru...tu moramo sa brzim krilima probit sto blize golu i uposlit napadaca...nesto slicno smo radili njemcima na proslim euru stim da smo se snjima mogli vise "igrat"...
- prekidi...mi smo u prosjeku dosta visi od spanjolaca, to se mora vidit u 1 ili 2 kornera koja cemo mozda dobit na utakmici...
lordadamko @ 18.6.2012. 12:52
eh da ti budem iskren mislim da bi se najmanje trebali sekirat oko sudije...ak zbog njega ispadnemo i zbog niceg drugog ja cu bit sretan
ekran @ 18.6.2012. 13:08
Pitanje: Ako mi odigramo 1:1 s Španjolcima, a Talijani 3:1 s Ircima, tko tada prolazi u drugi krug s obzirom na jednaku gol razliku?
lordadamko @ 18.6.2012. 13:09
ma bas to...ovisimo sami o sebi...cak i 1:1 bi nam vrlo vjerovatno bilo dovoljno tak da ak ispusimo sami su si krivi i idemo doma...
bit ce jos dobrih tekmi, nije da cu prestat gledat euro ak nasih nema unutri
edit: ekran mislim da bi se moralo izvlacit onda izmedu nas i italije...jer bi nam sve bilo apsolutno isto...a penale nemozemo pucat...al nebrini nece taj scenarij bit...
iako bi bilo cool da izlvace i talijani ispadnu...pa da buffon moze kmecit kak je namjesteno...hahahha
zvone @ 18.6.2012. 14:02
Pitanje: Ako mi odigramo 1:1 s Španjolcima, a Talijani 3:1 s Ircima, tko tada prolazi u drugi krug s obzirom na jednaku gol razliku?
Evo da ti odgovorim, u tom slučaju dalje idu - Talijani. Naime ako bude 1:1 mi smo s Talijanima izjednačeni sve do točke F koja kaže:
f) position in the UEFA national team coefficient ranking system (see Annex
I, paragraph 1.2.2);
Zanimljivo je kako smo mi od Talijana bolji na FIFA rankingu (mi smo 8. oni su 12.), ali ovdje se gleda UEFA-in ranking a mi smo tu 6. a Talijani 4. Znači budemo li u svemu do kraja izjednačeni s Talijanima, oni zahvaljući tome idu dalje.
lordadamko @ 18.6.2012. 14:09
hah zanimljivo...
al kao sto rekoh nema sanse da bude taj rezultat...
em sto talijani nisu na euru dali nekoj ekipi 3komada vec jedno 15-20godina...em nema sanse da nam spanjolska utrpa samo 1...
aya @ 18.6.2012. 14:15
Što reći nego - AJMOOOO!!!!

hitman_4 @ 18.6.2012. 15:44
realnije je da talijani k(iksaju) sa ircima,nego da se mi provucemo kroz najbolju svjetsku momčad sa strašnim pojedincima.iskreno se nadam da je pao neki dogovor(2:2).
nogomet je nepredvidljiva igra.tko bi rekao da će jedni rusi ispasti,nizozemci da će otići kući sa 0 bodova....tako da šansa uvijek postoji
ako nam se sreća nasmiješi možemo i pobijediti španjolce.nisam za nekakvu totalnu defenzivu,ne može to svatko(chelsea godišnje u transfere ulaže 100 mil. funti) i ima puno kvalitetnije obrambene igraće od nas.što se tiće izjava tipa "biti ćemo prvaci",razlog vjerovatno da se stvori atmosfera,interes medija,sponzora
gorlock @ 18.6.2012. 19:21
Dakle, vrijeme jeeeeeeeeeeeeeeee
UVIJEK VJERNI TEBI
LIJEPA LI SI - MAKSIMIR
EURO 2012 LIJEPA LI SI - HRVATSKA vs IRELAND
lordadamko @ 18.6.2012. 22:44
haha senilno magare ala si nas dzinkso kak bi bosanci rekli
ko bi reko da cemo zbog sudaca ispast...koja steta...
jana_banana @ 18.6.2012. 22:45
... a falilo je tako malo, šmrc
aya @ 19.6.2012. 1:00
Zvone - nešt' mi nije jasno: kak sad ispada da nam je i 1:1 bilo dosta za prolaz, uz talijanskih 2:0 protiv Irske???
hitman_4 @ 19.6.2012. 1:21
zbog 1 gola viška.da je bilo 1:1,mi bi imali 5 golova,italija 4 uz jednaku gol razliku...dovoljno za prolaz
zvone @ 19.6.2012. 10:39
Bilo bi nam dosta jer je prvi kriterij koji se gleda, u krugu 3 reprezentacije sa istim brojem bodova, njihov međusobni omjer bez susreta s onom momčadi koja nije u krugu (Irska).
Da smo npr. odigrali 1:1 (a Talijani ostali 2:0 kako je i bilo), imali bi svi osim Iraca po 5 bodova i gledala bi se gol razlika između nas u krugu, bez Iraca. Zato nam je trebao taj famozni 2:2 remi. Ovako bi sa 1:1 imali potpuno istu gol razliku (Talijani i Španjolci su isto igrali 1:1) pa se gleda slijedeći kriterij, a to je ukupna gol razlika u grupi, tu bi Španjolci bili prvi sa 6:2, mi 2. jer bi imali 5:3, a Talijani 3. jer bi imali 4:2, što je u biti isto 2 gola kao i mi, ali u tom se slučaju gleda tko je postigao više golova. Evo c/p kriterija koji odlučuju:
a) higher number of points obtained in the matches among the teams in
question;
b) superior goal difference in the matches among the teams in question (if
more
than two teams finish equal on points);
c) higher number of goals scored in the matches among the teams in question
(if
more than two teams finish equal on points);
d) superior goal difference in all the group matches;
e) higher number of goals scored in all the group matches;
f) position in the UEFA national team coefficient ranking system (see Annex
I, paragraph 1.2.2);
g) fair play conduct of the teams (final tournament);
h) drawing of lots.
U biti nas je najviše zeznuo Del Bosque što je protiv Talijana odigrao onu kukavičku uvodnu tekmu i remizirao. Da ih je pobjedio, mi bi išli dalje. Biliću i momcima se nema što prigovoriti, po meni, odigrali su čak i izmad svojih realnih mogućnosti.