gorlock @ 8.2.2009. 22:00
Gordane, jesi li to ti?
Uh, dobro je! A već sam pomislio da sam to ja...
buzdovan

Ako ništa drugo bar se nasmijem s Vama, za franza ne znam pitajte ga sami !
crna_guja @ 8.2.2009. 22:03
Gordane, jesi li to ti?
buzdovan

A možda sam i ja, tko zna! 
crna_guja @ 8.2.2009. 22:04
Ako ništa drugo bar se nasmijem s Vama, za franza ne znam pitajte ga sami !
gorlock
Čuj, najbolje ga pitaj ti!
Stani ispred ogledala i pitaj ga! Sve će ti priznati! Nije baš najpa..... 
gorlock @ 8.2.2009. 22:11
Stani ispred ogledala i pitaj ga! Sve će ti priznati! Nije baš najpa..... 
crna_guja
Sad znam ti si samo mali poslušni cucek
arnol @ 8.2.2009. 22:13
Ovo je izgleda nastavak " Nedeljom u 2, ma ne u 21 ili možda u 22, 23 ili bude i iza ponoći ......
gorlock @ 8.2.2009. 22:13
A možda sam i ja, tko zna! 
crna_guja
Ups, oprosti zaboravljam da si žensko nekako mi je taj avatar muškast, u svakom slučaju sorry !
jana_banana @ 8.2.2009. 22:18
Sad sigurno Valdec trlja ruke - evo nove teme za Istragu ... potrebna je bome i Rekonstrukcija, jer ko će pri zdravim očima i otvorenim čubicama, pobogu znati - tko je kriv???? tko? tko? ... a, tko je prav?
Kako bi mu pomogla, mekog mi srca, reći ću samo - Ja sam osoba B!
gordan @ 8.2.2009. 22:23
Gordane, jesi li to ti?
buzdovan
Nisam više ni sam siguran. Jesam li ja ovaj koji gleda u kameru? Ili si to ti? Jebiga sad.
gorlock @ 8.2.2009. 22:25
Sad sigurno Valdec trlja ruke - evo nove teme za Istragu ... potrebna je bome i Rekonstrukcija, jer ko će pri zdravim očima i otvorenim čubicama, pobogu znati - tko je kriv???? tko? tko? ... a, tko je prav?
Kako bi mu pomogla, mekog mi srca, reći ću samo - Ja sam osoba B!
jana_banana

OHOOOOOO MOJ NAKLON JANA - (p.s. ne vičem)
franz @ 8.2.2009. 22:38
.. ljudi gledao sam dokumentarac o trečem križarskom ratu, pa me nije bilo neko vrijeme!
a sad...
.. Schlange, brute, gordone, dovoljno sam o vama napisao, neznam zašto bi se ponavljao stalno pa nisam retardiran kao vi, na vaš svojstven način, iako bez vas bi bilo monotono,pretpostavljam!
.. u svakom slučaju ko vam se ne uvlači u onu stvar vi ga napadate! i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!
.. no u svakom slučaju imate bujnu maštu!
.. schlange briga me za tebe i od kuda znaš bruta buzdovana itd!!
.. bolje bi vam bilo umjesto što se prepirete da pogledate onu vašu Srpsku seriju za laku noć, tako da možete u miru zaspati i biti Sretni!!
am besten
franz
buzdovan @ 8.2.2009. 22:43
Naci kreten je opsjednut Srbima!
gorlock @ 8.2.2009. 22:45
.. ljudi gledao sam dokumentarac o trečem križarskom ratu, pa me nije bilo neko vrijeme!
a sad...
.. Schlange, brute, gordone, dovoljno sam o vama napisao, neznam zašto bi se ponavljao stalno pa nisam retardiran kao vi, na vaš svojstven način, iako bez vas bi bilo monotono,pretpostavljam!
.. u svakom slučaju ko vam se ne uvlači u onu stvar vi ga napadate! i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!
.. schlange briga me za tebe i od kuda znaš bruta buzdovana itd!!
.. bolje bi vam bilo umjesto što se prepirete da pogledate onu vašu Srpsku seriju za laku noć, tako da možete u miru zaspati i biti Sretni!!
am besten
franz
franz
Hej Franz daj utišaj zvijer
, priznajem legli smo na njihove provokacije, bje'žmo sada ! 
Uf počeo sam pričati sam sa sobom,
ili si to ipak ti moj franz ..... 
gorlock @ 8.2.2009. 22:49
Naci kreten je opsjednut Srbima!
buzdovan
Buzdek, gle
kako se zove to u tvojoj ruci ?
Toljaga ! Pa upotrijebi je, zaista si prilično slobodan na rječima......
buzdovan @ 8.2.2009. 22:55
Buzdek, gle
kako se zove to u tvojoj ruci ?
Toljaga ! Pa upotrijebi je, zaista si prilično slobodan na rječima......
gorlock
Franz @ 1.2.2009 18:34Ako Vam nije dovoljno dobar Marko, poslušajte ovoga gospodina, koji je htjeo promijeniti svijet po svom vlastitom nahođenju koje baš i nije bilo u skladu sa civilizacijom društva kakvog poznajemo.
Znate kakvo je on imao mišljenje o ovoj temi, nemojte mi reći da je i on peder kao što tvrdite za Marka.
alles gut
franz
Toljaga je za naci kretene koji stavljaju ovakve stvari na portal...
gorlock @ 8.2.2009. 22:57
i vi još sebe nazivate tolerantnima!!! ma moš mislit!
franz
Da imaju bujnu maštu a tolerantni su kao i ti !
franz @ 8.2.2009. 23:04
Franz @ 1.2.2009 18:34Ako Vam nije dovoljno dobar Marko, poslušajte ovoga gospodina, koji je htjeo promijeniti svijet po svom vlastitom nahođenju koje baš i nije bilo u skladu sa civilizacijom društva kakvog poznajemo.
Znate kakvo je on imao mišljenje o ovoj temi, nemojte mi reći da je i on peder kao što tvrdite za Marka.
alles gut
franz
Toljaga je za naci kretene koji stavljaju ovakve stvari na portal...
buzdovan
.. brute izvukao si iz konteksta imaš bujnu i prljavu maštu što si pokazao i dokazao! ti si nazi kreten i sveopći kreten!
franz
gorlock @ 8.2.2009. 23:07
.. brute izvukao si iz konteksta imaš bujnu i prljavu maštu što si pokazao i dokazao! ti si nazi kreten i sveopći kreten!
franz
franz
Daj se skuliraj, nemoj se spuštati na njegovu razinu, pusti ovu temu ionako je otišla k vragu.
franz @ 8.2.2009. 23:13
Da imaju bujnu maštu a tolerantni su kao i ti ! 
gorlock
.. nemoj sad i ti petljat i zafrkavat!
.. još će ljudi (frikovi) stvarno pomislit kako ono ide, sjena!!
.
franz
gorlock @ 8.2.2009. 23:15
Ovo je izgleda nastavak " Nedeljom u 2, ma ne u 21 ili možda u 22, 23 ili bude i iza ponoći ......
Arnol
Sve se meni čini isto tako, i da žele posvađati franza i mene.
Za sebe ti mogu odgovoriti: za mene ovo završava sada ! Pozdrav !