karakteran @ 24.5.2012. 11:52
obožavam moonlighting, seriju koja ga je vinula u nebesa i na osnovu koje je i dobio ulogu johna mccleana. dok je imao pauzu između četvrte i pete sezone moonlighting snimio je die hard, ostalo je povijest. odlična akcijska franšiza, prvi je dio najbolji, ali ostali nastavci nisu pretjerano pali na kvaliteti, s nestrpljenjem očekujem peti dio.
bbcdpg @ 25.5.2012. 3:35
Pogađam, "shaky camera" prljava potkošulja na kraju filma bos, tablete za glavobolju,"sidekick" figura, mogli bi ga preseliti internacionalno, negativac napada Vatican, tri izraza lica: ozbiljan, akcijski ozbiljan i osmijeh za kraj, sve u svemu puno zabave :D
karakteran @ 25.5.2012. 9:46
baš tako kako si rekao. nakon odgledanog trailera mislim da će biti puno vatrometa i akcije, nadam se da će biti nešto i jezgrovitog sadržaja (dobre priče i smislenog zapleta). i naravno happyend zagarantiran. svi nastavci padaju u kvaliteti, ali su još uvijek gledljivi. i zato me nije napustilo nestrpljenje da ga što prije pogledam. u poplavi današnjih instant akcijskih uradaka serijal die hard još uvijek drži cijenu.
zvone @ 25.5.2012. 14:52
Samo me zanima u kojoj bude bračnoj fazi u novom nastavku. Razveden, polurazveden, tek pomiren na probnom roku ...
Sistem je savršeno funkcionirao u svm prethodnim nastavcima, vjerojatno će i u petici. Doduše ja bih volio prije vidjeti Lethal Weapon 5, ali čini se kak Gibson minira svaki pokušaj te ideje. 
bbcdpg @ 25.5.2012. 15:19
@karakteran Prije trailera izaći će teaser, no ni to još ne postoji. Što si ti odgledao, samo ti znaš :D