imba @ 4.2.2009. 12:42
Britanija svaki dan sve više i više tone u dekadenciju i propast.
crna_guja @ 4.2.2009. 13:11
Mogu se složiti s time da punoljetne budale učestvuju u raznim big brotherima, little sisterama i tako to, jer su to sami odabrali i sami kusaju kašu, ali da netko svom djetetu priušti ovakvo mučenje, to ne mogu! Djeca su ne samo u fizičkoj opasnosti jedni od drugih, nego će posljedice ovog mučenja snositi cijeli život.A to su im priuštili oni koji ih najviše "vole" - njihovi roditelji. 
Inače, u drugim medijima (čini mi se 24 sata) objavljeno je da su roditelji bili u susjednim sobma i da su mogli svakog trenutka prekinuti agoniju svog djeteta, ali da nisu htjeli. E, sad što je točno istina, ne znam. U svakom slučaju, sustav je odvratan i nepošten, jer je jednoj majci u Americi socijalna služba (privremeno) oduzela bebu koju je ostavila samu u autu da je ne probudi, dok je plaćala parking svega 10 m dalje! A ovdje čitav sustav, potpomognut raznim obvezujućim ugovorima zlostavlja djecu na najgori mogući način, i nitko im ništa ne može. Naprosto nevjerojatno!
Moramo se zabrinuto zapitati - što je sljedeće?
buzdovan @ 4.2.2009. 13:18
Nedavno je jedan meni drag komentator na nekom od portala apsolutno sve izrekao u kratkoj rečenici:
Sudnji dan se bliži!
arnol @ 4.2.2009. 14:34
UŽAS; UŽAS !!!!!!!
Što to govori o ljudima !!!!
Prestrašno !
Kako to bilo tko može organizirati i dozvoliti ?
franz @ 4.2.2009. 15:05
.. to je upravo ono o čemu se raspravljalo prije ovdje! moraju se znati temeljne vrijednosti prihvatljivog, dobrog, ali i suprotnost, a ne znak jednakosti sve više prikazivati između dva svijeta, što nesmije biti takovo! jedno, nazovimo zlo povlači za sobom, drugo, treće, itd. i time brani svoje postojanje i usavršavanje!
čim nema mačke evo nama sve više miševa na površinu koji žele nametnuti nove krive vrijednosti, kao virus! dok opet nedođe mačka i stera ih u rupe iz koje su izašli!!
ovo je strašno i kakovu to kvalitetnu naobrazbu i stav taj reality daje mladima!! odgovor je nikakovu!
wilder wein
franz
franz @ 4.2.2009. 15:52
Arnol
.. je slažem se i pitam kakovi su to samo roditelji??
svijet može ići u propast, ali tu su uvijek i ljudi koji su spremni u boj za temeljno dobro i nedopustiti takav kraj, tako da ništa nije izgubljeno!
franz
mario @ 4.2.2009. 19:28
Meni sad padaju na pamet one dvije knjige od Stephena Kinga, "Running Man" i "The Long Walk". Mislim da bi za kojih 10-20 godina mogli očekivati takve showove.
franz @ 4.2.2009. 19:41
Meni sad padaju na pamet one dvije knjige od Stephena Kinga, "Running Man" i "The Long Walk". Mislim da bi za kojih 10-20 godina mogli očekivati takve showove.
mario
Po filmu biti će to već 2017. godine !
franz