bearfoot @ 5.2.2012. 1:12
koja debilana...pa sve reklame lažu, obmanjuju i prodaju maglu mameći ovce na kupovinu...ima li netko da mu to nije jasno???????zar netko vjeruje reklamama???????
pitanje je čisto retoričko...
gorlock @ 5.2.2012. 9:18
Samim tim što je zabranjena ova reklama skreće pozornost na sebe ali i na proizvod koji se reklamira. Od hrpe sličnih reklama ova je najistaknutija i biti će i najtraženija.
Ovo je čisti primjer odlične reklame, ali na drugi način.
jana_banana @ 5.2.2012. 13:20
Samim tim što je zabranjena ova reklama skreće pozornost na sebe ali i na proizvod koji se reklamira. Od hrpe sličnih reklama ova je najistaknutija i biti će i najtraženija.
gorlock
Antireklama - jako dobra reklama! Sudeći po zabranama presavršenih lepojka, ispada da samo ljudi u L'orealovom reklamnom kutku znaju što je Photoshop.. ;)
bearfoot @ 5.2.2012. 13:22
gorlock
ne slažem se, anti-reklama je dobra kada se radi o osobama ili događajima gdje ista skreće pažnju na njih, neovisno o kontekstu, ali kod proizvoda je laž-laž, ako reklamiraš auto gumu kao izvrsnu gumu, sigurnu, brzu, kvalitetniju od svih ostalih, a ispostavi se da je guma opasna i praktično neupotrebljiva, "nastradat" će svi proizvodi lažljivog proizvođača, ne samo taj model gume...
jana_banana @ 5.2.2012. 13:40
@ bearfoot
imaš pravo, no u ovom slučaju nitko ne pobija kvalitetu proizvoda, nego se stavlja naglasak na kompletnu poruku "savršenstva" lica, tijela itd., koja je poprimila zastrašujuće razmjere... itd. itd. itd...
gorlock @ 5.2.2012. 14:45
ne slažem se, anti-reklama je dobra kada se radi o osobama ili događajima gdje ista skreće pažnju na njih, neovisno o kontekstu, ali kod proizvoda je laž-laž, ako reklamiraš auto gumu kao izvrsnu gumu, sigurnu, brzu, kvalitetniju od svih ostalih, a ispostavi se da je guma opasna i praktično neupotrebljiva, "nastradat" će svi proizvodi lažljivog proizvođača, ne samo taj model gume...
bearfoot
@bearfoot, nažalost u ovom današnjem svijetu nije bitno koliko će ljudi direktno ili indirektno stradati, to bi bile kolateralne žrtve, bitno je da se okrenu milijuni, a eventualna odšteta koju bi možda netka tvrtka i platila u slučaju da se dokaže bilo što, bila bi zanemariva u odnosu na zaradu.
boatenga @ 6.2.2012. 19:42
bla bla bla ...Ajmo izreklamirat reklamu..bla..
Svašta..
eye @ 6.2.2012. 21:34
Danas su pare mjerilo skoro svega, nazalost.
Kao sto kaze Oscar Wilde, inace moj dobar prijatelj :) :kad sam bio mladji mislio sam da je sve u parama, sada kad sam odrastao, znam!