crna_guja @ 3.2.2009. 8:39
Bilo bi dobro da je Boris Novković odustao i prije "Dunovom plove brodovi" ili kakosevećzvala ona prejadna pjesma s kojom je prijevarom išao na Eurosong i popušio. Te smo godine imali daleko boljih pjesama, ali hebi ga! To je tako!
Uostalom, ionako se kao i svugdje u životu glasovi dobivaju po političko-zemljopisnoj osnovi. A mi tu ne igramo!
buzdovan @ 3.2.2009. 9:03
Bilo bi dobro da je Boris Novković odustao i prije "Dunovom plove brodovi" ili kakosevećzvala ona prejadna pjesma s kojom je prijevarom išao na Eurosong i popušio. Te smo godine imali daleko boljih pjesama, ali hebi ga! To je tako!
Uostalom, ionako se kao i svugdje u životu glasovi dobivaju po političko-zemljopisnoj osnovi. A mi tu ne igramo!
crna_guja
Jel' Luka tada izgubio za dlaku?
crna_guja @ 3.2.2009. 9:16
Jel' Luka tada izgubio za dlaku?
buzdovan
Ne znam za koliko je izgubio, ali znam da sam s guštom
pogledala odslušala ovaj video!
buzdovan @ 3.2.2009. 9:21
Ne znam za koliko je izgubio, ali znam da sam s guštom pogledala odslušala ovaj video!
crna_guja
Nemam ni sluha ni glasa, ali sam siguran da bi Luka s ovom pjesmom u ono vrijeme prošao puno bolje od Borisa.
crna_guja @ 3.2.2009. 9:35
Nemam ni sluha ni glasa, ali sam siguran da bi Luka s ovom pjesmom u ono vrijeme prošao puno bolje od Borisa.
buzdovan
Ma ne treba ti ni glazbeni sluh ni glas, dosta ti je da nisi potpuno gluh... a ni slijep. Luka je bio
!
A Novković je pjevao trla baba lan, a tako je i izgledao...
arnol @ 3.2.2009. 13:40
No krasno, ovo je još jedna od gluposti u nizu.
Na Eurosong pod slovenskom zastavom !
Jadno !
gorlock @ 3.2.2009. 17:19
Ugledajmo se malo na Fince, uostalom idu i maškare