seljankica @ 10.1.2012. 20:02
Ovim konceptom odabira izvodjaca samo kopiramo susjede koje smo prije par godina ismijavali,takvi smo mi balkanci.Nina mi je OK nije da je pretjerano volim ima za razliku od drugih nasih pevaljki dobre pjesme ali mi taj nacin odabira nikako nije jasan zasto napokon ne posaljemo jedan izuzetan glas,koji nazalost nije prosle godine ,zbog tamo neke itsokej zenskice iz dijaspore,otisao na eurosong mislim da on ima puno vise kvaliteta od nase nine,naravno govorim o zakecu ako ima neupucenih....
fox89 @ 10.1.2012. 21:19

taj eurosong bi ja zakonom zabranio...
aya @ 10.1.2012. 23:49
Nije to onaj isti Eurosong od prije xy godina

! Tada su i pjesme vrijedila, a i pjevači (recimo ABBA i sl.). A sada se svelo na otužnu gay paradu slavenskih ostanjaka.... + otkad je Izrael u Evropi, a uvijek se tam' nacrtaju?
bearfoot @ 11.1.2012. 9:00
neću reć da je prolupala, radi @aye,

, ali Ninica je sigurno izgubila "kompas".....
fox89 @ 11.1.2012. 9:21
aya @ 11.1.2012. 9:28
neću reć da je prolupala, radi @aye,
, ali Ninica je sigurno izgubila "kompas".....
bearfoot
Zakaj radi mene? Niti gledam Eurosong, niti slušam Ninu Badrć...tak da...whatever.....meni svejedno!
bearfoot @ 11.1.2012. 9:49
Zakaj radi mene? Niti gledam Eurosong, niti slušam Ninu Badrć...tak da...whatever.....meni svejedno! 
aya
e jebi ga, kak sad ne gledaš????..." Nije to onaj isti Eurosong od prije xy godina
! Tada su i pjesme vrijedila, a i pjevači (recimo ABBA i sl.). A sada se svelo na otužnu gay paradu slavenskih ostanjaka.... + otkad je Izrael u Evropi, a uvijek se tam' nacrtaju?"...... kak onda znaš???
aya @ 11.1.2012. 10:19
e jebi ga, kak sad ne gledaš????..." Nije to onaj isti Eurosong od prije xy godina
! Tada su i pjesme vrijedila, a i pjevači (recimo ABBA i sl.). A sada se svelo na otužnu gay paradu slavenskih ostanjaka.... + otkad je Izrael u Evropi, a uvijek se tam' nacrtaju?"...... kak onda znaš???
bearfoot
Pa nekada sam, kada je još nečemu ličilo, znala gledati. Sada već godinama ne.
Jel' jasno il' da crtam? 
seljankica @ 11.1.2012. 13:33
danas sam u jednim dnevnim novinama vidila naslav da su Rozgu zvali ali ona je odbila poziv,nisam citala naslov ali vjerojatno joj novcani iznos nije odgovarao :)...u svakom slucaju izgleda da je bilo bitno poslati nekakve cice i guice bez obzira na glasovne mogucnosti kako zalosno..al ajde neka sad bar tu lovu koju su ajmo reci usparali na glasovno biranje u Hr neka se potrosi na promociju Nine i pjesme po EU jer jedino tako moze imati nekakvu sansu za bolji probitak...
gavran123 @ 13.1.2012. 15:38
Zašto nas nije više briga za eurosong?
1.Pjesme su UŽASNE, DOSADNE, ZABORAVLJIVE i GLUPE
2.Glasovanje je toliko ISPRAZNO I NAMJEŠTENO (susjed za susjeda) da je to smiješno za gledati
3.Izrael, Gruzija u EUROPI? WTF? Prokleti židovi!
4.G7 sile automatsku ulaze u finale =????????POŠTENJE, RAVNOPRAVNOST ANYONE?
5. Propast će za par godina kao i izbor ma miss, jednostavno više nikoga nije briga....