buzdovan @ 2.2.2009. 11:38
Sukob Mirele Ru.pičke i Antuna Prdoljaka je poput dvoboja titana!
Samo, ovo je u biti dvoboj redikula!
Ne volim Mirelu, jebeno mi je iritantna, ali joj zahvaljujem na svakoj sekundi živciranja koju je priuštila ovom propalom političaru i redikulu...
arnol @ 2.2.2009. 11:47
I time dovoljno rekao o samome sebi !
Višnjić i Rupićeva su savršen par !
crna_guja @ 2.2.2009. 12:04
Dok si ga umaka nije bila phihička bolesnica. Onda je bila ukras oko pi*ke! A sad ti više nije draga...
Ma daj Višnjiću, odvratan si ti, punac ti, žena ti, ali i rupetina od Rupićke kojoj je moral apsolutna nepoznanica !
Strava u ulici brijestova!
PS: I Višnjiću, koliko si puta u životu posjetio svoje (JEDINO) dijete??? Budalo nijedna!
arnol @ 2.2.2009. 15:04
Zašto se uopće javlja gospodin punac, kad nije ni kod njega situacija puno drugačija ?
Ni prva ni posljednja nečija izvanbračna veza iz koje ponekad izađe i djete !
To je tako tužno kako se mi ljudi možemo nisko spuštati zbog neodgovornosti, taštine, vlastite brzopletosti.
Gledam ponovo taj prilog, ne nije ni prva ni zadnja drama Višnjić-Rupić-Vrdoljak, pa se pitam dali bi im svima bilo bolje da pokušaju živjeti onako kako tvrde da žive.
Možda da mediji ignoriraju ispade svih sudionika te stereotipne priče o preljubu njegovim mogućim posljedicama i moćnom puncu ?
Ili da snime sapunicu, pa im nakon tamo nekog 524. nastavka dosadi ?
skype @ 2.2.2009. 21:56
Izvrijeđao je samog sebe, umjesto da se pokrije po ušima i muči on se još više blamira. Papan!
gorlock @ 2.2.2009. 22:16
Kako li je samo lako popljuvati nekog tko se ne može obraniti iliti ga otraćati.
Nisam upućen u njihove odnose, a ono što mediji pišu ne smatram vjerodostojnim.
Tako da se divim Vašim komentarima, moj je jedini komentar na ovo (klasični američki odgovor) no comment !
crna_guja @ 2.2.2009. 22:27
Kako li je samo lako popljuvati nekog tko se ne može obraniti iliti ga otraćati.
Nisam upućen u njihove odnose, a ono što mediji pišu ne smatram vjerodostojnim.
Tako da se divim Vašim komentarima, moj je jedini komentar na ovo (klasični američki odgovor) no comment !
gorlock
E, kad bi to uvijek bilo tako.... kamo li lipe sriće, srićo moja.....
arnol @ 3.2.2009. 21:46
Ja samo gotovo garantiram da će ovakvih ispada biti još puno.
Zbog djevojčice bi trebali prikočiti, ali....