fox89 @ 29.9.2011. 12:57
lagano bi ja tog sixa na neko promatranje pa da ga trajno izopće iz društva. sick bastard.
sve je to film i dobra zarada, i na kraju će se pozvat na "umjetnost", ali o čemu taj čovjek razmišlja kad mu takve stvari padaju na pamet?? 
bearfoot @ 29.9.2011. 14:50
prva stonoga, tj šestnoga, je gnjusna, bolesna ideja bolesnog uma, rekao bih, a ni žena mu nije bolja kao producent, ako mu je žena, ili možda sestra.....
ali...čini mi se da sam gledao i gnjusnije filmove...gdje nisu bila u pitanju samo ljudska ........ brrrrrrrr
no opet, "stvar ukusa"...

hoće li dvojka to nadmašiti???
zac @ 29.9.2011. 21:03
Prvi dio je bolestan, ovaj drugi s obzirom na trailer može biti samo bolesniji, no mora se priznat da Six zna odabrati glavne glumce, već na prvu djeluju ko neki psihopati i da nisu skroz čisti.
myna @ 29.9.2011. 22:40
Prvi dio je bolestan, ovaj drugi s obzirom na trailer može biti samo bolesniji, no mora se priznat da Six zna odabrati glavne glumce, već na prvu djeluju ko neki psihopati i da nisu skroz čisti.
zac
Istina,zna lik izabrat! onaj dr. heiter iz prvog dijela..brrrrrrrrrr
mala_vila @ 1.10.2011. 20:51
Fuj! To je nešto najodvrtanije što sam vidjela - a nisam ni pogledala cijeli film, samo neke isječke prvog dijela filma na youtube-u....
Iskreno, nisam ni čula za film dok nisam pročitala ovaj članak na mojtv.hr.. a nekako i bolje da nisam čula...
Majke ti milene, pa to je strašno... samo sam isječak pogledala, nisam mogla spavat cijelu noć - a da ne govorim o jelu danas... DA - inače filmove prilično utječu na mene...
Strah me uopće pomislit da bi to mogla otić pogledat u kino...