fox89 @ 28.7.2011. 17:20
nikad mi nije bila jasna ta strka oko lanaca brze prehrane, tko ne želi tamo jesti ne jede i gotovo. nitko nikog ne tjera da tamo jede.
s takvim se glupostima bavi ekipa koja nema kaj raditi pa moraju biti "dobročinitelji".
gestapo @ 28.7.2011. 21:21
Mislim da ljudi premalo znaju o brzoj hrani i o njezinoj stetnosti,brza hrana je odma uz cigarete, a na cigarete bar stave slova "pusenje ubija"!
Amerika ima najvise pretilih ljudi ali to je kriva politika,ljudi nemaju love,zdrava hrana je skupa a brza hrana jeftina i eto !
hypnotoad @ 28.7.2011. 23:31
Mislim da ljudi premalo znaju o brzoj hrani i o njezinoj stetnosti,brza hrana je odma uz cigarete, a na cigarete bar stave slova "pusenje ubija"!
Amerika ima najvise pretilih ljudi ali to je kriva politika,ljudi nemaju love,zdrava hrana je skupa a brza hrana jeftina i eto !
gestapo
Ljudska bića znaju da budu takvi jebeni kreteni. Nije tu kriva ni politika ni jeftinost/skupost određene hrane. Toliko o prehrani.
aya @ 28.7.2011. 23:56
Uspoređivati masakr u Norveškoj sa konzumiranjem pilića i govedine može samo Morrissey. Ak' hoće bit vegan i boriti se za prava životinja, to je njegova stvar, ali ova usporedba je potpuno neprimjerena i neukusna.