ed_hunter @ 23.7.2011. 18:41
Prvi film je bio genijalan, jedna od onih stripovskih ekranizacija koje sasvim zasluženo imaju kultni status. Sin City je spomenik noiru i kao takav jedan od stilski najposebnijih uradaka. Likovi su odlično napisani, stoga se nadam da će Rodriguez dodatno razvijati karaktere pojedinaca kroz film
lordadamko @ 23.7.2011. 20:33
veseli me ova objava za nastavak Sin City-a, prvi dio mi je bio cool, alba je bila uf uf uf...
al za ovog machete mi se zivo fucka...prvi dio nisam iovako mogo pogledat do kraja, a ja mozda 2-3% svih gledanih filmova s moje strane nisam mogo odgledat do kraja...ocjena u minusu vjerovatno... nastavke ocekujem jos gore...a tek kad sam proctio da bi 3ci dio trebo bit u svemiru...nisam znao kud cu sasobom...
bozoli @ 24.7.2011. 12:02
a tek kad sam proctio da bi 3ci dio trebo bit u svemiru...nisam znao kud cu sasobom...
LordAdamko
Ja sam se osobno valjala od smijeha. Ali ne smijemo zaboraviti da i treš filmovi imaju svoju publiku -
posebnu publiku.
robs @ 24.7.2011. 19:31
Šit, ako glumi Angelina Jolie ne gledam. Šteta, a nije loš prvi dio.
No Machette je druga priča, prije koju godinu sam gotovo u potpunosti prestal gledat Američke filmove, preorjentiral sam se na Japanske, francuske i europske opčenito no Machette je zakon i Trejo je legenda. Uf jedva čekam. :)