Sigurno da ima ljudi koji nisu navikli na riječnik koji koristi Vedrana Rudan u svojim komentarima, ali to sigurno nisam ja, niti većina na ovom forumu, a siguran sam ni dobar dio Hrvata. Štoviše...kurac, pička, govno, sisa su dio naše mentalne svakodnevnice.
U sebi po 100 puta na dan pošaljemo šefa u pičku materinu ili maštamo o sisama naše drage kolegice koja sjedi u uredu tik do nas. O kakvim tek sve kurčevima maštaju žene! Koliko smo samo puta koristili te riječi da opišemo našu tugu i nemoć spram stanja u kojem smo se našli sticajem okolnosti.
Pa ipak kada izgovorimo te riječi naglas, one onda dobivaju na svojoj težini.
Sisa nije sisa, prelijepi dio ženskog tijela kojem toliko nježnosti posvečujemo u svojim maštanjima, a u stvarnosti je gnječimo, kao da smo barem pola života proveli u nekoj pekarni. Baš onako kako žene ne vole. Ni pička nije pička. U maštanjima mirisna i topla, u govoru prosta i ogavna.
Jadno je to, kada nemamo muda da umjesto gnječenja koristimo milovanje. Jadno je da miris i toplinu mijenjamo za smrad i hladnoću. Jadno je kad ne možemo raditi i govoriti onako kako mislimo. Jer, jebi ga, proste riječi su proste i ako kažeš koju prostu naći ćeš se usamljen u masi licemjera.
Oni nikada ne psuju. To su fina djeca. Oni imaju "svoj" stav. Oni su ekološki osvješćeni, jer je ekologija "in", odjeveni u skupe i potpisane krpice jer jeftine i nepoznate nisu "in", oni rade sve samo da bi bili "in". Oni su sve samo nisu oni.
Oni imaju stav o ratu u Palestini, a i o Izraelu. Palestinci imaju samoubice i Izrael se brani. Jer ta je priča "in".
Fina djeca nisu ni pokušala čuti drugu stranu priče. Jer ako se neko usudi da je ispriča dobiće otkaz, prekinuti će se svaka suradnja sa njim, njegovi suradnici snositi će posljedice, a Aleksandar Tolnauer predsjednik nam Savjeta za nacionalne manjine i ljubitelj ljudskih prava o tome će izvjestiti Svjetski Židovski Kongres (nisam smio napisati malim slovima ni jednu riječ da ne ispadnem antisemita). A ako vam slučajno padne na um da pomislite imalo drugačije da
i u Palestini ipak, jebi ga, žive ljudi onda znajte o vašem slučaju će se raspravljati na Svjetkom Židovskom Kongresu.
Pa vi vidite hoćete li u mislima sisu milovati, a u zbilji je gnječiti i sačuvati ustavno pravo na licemjerstvo, a time i posao ili možda probate snove pretočiti u stvarost i biti sretni jer ste ono što jeste.
Zato djeco pamet u glavu, ni u ludilu ne pokušavajte iskazati svoj stav jer će te ispasti pičke, ali ne one mirisne i tople već proste i ogavne.
NovaTv i nije tako nova. Barem ne po onome što zastupa, jer se takvi stavovi plasiraju već godinama u eter. Ovih dana mi je slična BBC-u koji je odbio emitirati prilog za prikupljnje pomoći nastradaloj djeci Palestine pod izgovorom da žele ostati nepristrasni. I tačno je, nisu pristrasni prema Palestincima, ali jesu pristrasni prema cionističkom režimu jer nisu pokazali zvjerstva koja su cionisti počinili u Gazi. Pičke. (One ogavne, ne mirisne). Omaklo mi se, jebi ga.
Mogao bih vrištati na cijeli svijet jer sam za vrijeme rata prošao pakao na našim prostorima. Ali mi duša ne da mrzim. Suprotno je to mom genskom ustroju. Hvala Tata, hvala Mama. I ta mi ista duša kaže da jevreji nisu cionisti, ali da cionisti jesu najgori zločinci. Neznanje masa je blagoslov vladajućih klasa.
Pa da li ćete tražiti istinu, onu prostu koja boli i oslobađa ili ćete ostati blaženi u neznanju na vama je djeco. Ja slušam svoju dušu, a Vi?
Za vas koji želite čuti i drugu stranu priče, pogledajte dok se još može film iznimne snage i proste istine:
Occupation 101
link na google video (slabije kvalitete)
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-2451908450811690589
torent:
http://thepiratebay.org/torrent/3759278/Occupation_101_-_Palestine-Israel_Mideast_Conflict_%5BDVD%5D_%5BENG%5D
oiginalna stranica:
http://www.occupation101.com/
Voli Vas vaš Super Mudonja!