doom @ 4.2.2011. 10:12
mozda bude sad i knjigu napisala kak Vlatka Pokos......ccc......................
aya @ 4.2.2011. 23:11
Ne kužim poveznicu.....kak' možeš uspoređivat oscarovku sa Vlatkom Pokos?
jovil @ 5.2.2011. 0:48
aya
A i Tom je ispao Zdapi, onak je bezdušno ostavit nakon toliko ljeta ljubavi!!
doom @ 5.2.2011. 1:07
aya
moje osobno misljenje o njoj kao glumici je minimalno i fakat taj oscar koji je dobila je idi mi dojdi mi ....(bar meni)
ona je inace proglasena najneisplacenija glumica u povjesti hollywooda ,ima veliku zaradu osobno a filmovi su u zaradi njeni teska banana ....tolko o tome kak je rulja luda za njom.......jedini film koji mi je sa njom dobar je (bar meni) Stepfordske supruge koji je ujedno remake......... poveznicu prokuzi sama.....mozda je ima .... a mozda ne ....ak ti beba treba crtati :) ja ti nacrtam...al mislim da ti netreba!!!kissi kissi
buzdovan @ 5.2.2011. 2:13
Dobro da se maknula od onog scijentološkog idiota Cruisea. Dugo je i izdržali s tim poremećenim likom!
Inače, sjetim je se po solidnim ostvarenjima u filmovima Dead Calm i Studengora. Jako puno je snimala, ali mi je ostala nekako nedorečena.
Iako je očito dobra glumica meni baš i nešto, što bi se reklo, nije sjela...
aya @ 5.2.2011. 11:48
Dobro da se maknula od onog scijentološkog idiota Cruisea. Dugo je i izdržali s tim poremećenim likom!
Inače, sjetim je se po solidnim ostvarenjima u filmovima Dead Calm i Studengora. Jako puno je snimala, ali mi je ostala nekako nedorečena.
Iako je očito dobra glumica meni baš i nešto, što bi se reklo, nije sjela...
buzdovan
Eto - ma da bi riječ rekla...