buzdovan @ 30.1.2011. 8:57
Kedžo je plakao prije emisije, mi ostali plačemo poslije.
Ovo je zaista još jedno nepotrebno smeće!
doom @ 30.1.2011. 10:05
i ja sam plakal kad sam videl da traje 7 vikenda ...................
ennio @ 30.1.2011. 12:43
Imam jednu rijetku spolnu bolest sto se tice ovoga, boli me k**** za keđota i doru !!!
damjan_zg @ 30.1.2011. 13:00
bozoli @ 30.1.2011. 16:43
WTF
doom
Netko se reklamira, doom, samo to

E, brate, zbilja nisi trebao!
ennio @ 30.1.2011. 16:49
Varaš se, nije rijetka! 
buzdovan
Hahaha !!! Kazes prenosi se forumom a ?
doom @ 30.1.2011. 17:03
zelite li gledat novu tursku sapunjaru i posle toga velicanstvenu doru2011 .......i to sve 24 sata dnevno od sada i na netu posjetite nas na stranicu......wewewe.konjino.moja turska.dora bullshit.com.hr
zubak @ 30.1.2011. 19:26
Kedžo je plakao prije emisije, mi ostali plačemo poslije.
Ovo je zaista još jedno nepotrebno smeće!
buzdovan
ahahahahahahahhahahhahahah,fenomenalno.
mala_vila @ 5.2.2011. 23:02
Ma, dobro, ja protiv Kedže nemam niš (iz mog je kraja
) - ma dobro, nije to pravi razlog - nego jednostavno ne živcira me tip i ok pjeva. Ali zato imam brdo toga protiv Dore.
Znam da je ovo već isfurana rečenica - ali - jbt, pa svake godine je sve gore...
Mene je već skoro pa sram! Gledala sam nešto na Youtube, jer nemam trenutno TV u stanu (a po svemu sudeći i bolje da ga nemam - troši struju, a niš za gledat na njemu.), i baš je nekako bijedno... ![Cry Cry]()
mala_vila @ 5.2.2011. 23:06
) - ma dobro, nije to pravi razlog - nego jednostavno ne živcira me tip i ok pjeva. Ali zato imam brdo toga protiv Dore.
Znam da je ovo već isfurana rečenica - ali - jbt, pa svake godine je sve gore...
Mene je već skoro pa sram! Gledala sam nešto na Youtube, jer nemam trenutno TV u stanu (a po svemu sudeći i bolje da ga nemam - troši struju, a niš za gledat na njemu.), i baš je nekako bijedno... ![Cry Cry]()
buzdovan @ 6.2.2011. 7:49
Mala_Vila
A zašto ponavljaš komentare, a zašto ponavjlaš komentare?
Obriši jedan, obriši jedan... 
mala_vila @ 11.2.2011. 18:02
Joj, ispričavam se za dva ista posat. Ali Internet mi nešto šteka pa sam dva puta stisnula i - drek - dva puta je poslano, aaa... ne znamm.. kako to pobrisat.. ![Embarassed Embarassed]()
Sorry, još jednom, nemojte se ljutit ljudi!
![Smile Smile]()
buzdovan @ 11.2.2011. 18:12
Joj, ispričavam se za dva ista posat. Ali Internet mi nešto šteka pa sam dva puta stisnula i - drek - dva puta je poslano, aaa... ne znamm.. kako to pobrisat.. ![Embarassed Embarassed]()
Sorry, još jednom, nemojte se ljutit ljudi!
![Smile Smile]()
Mala_Vila
Ma, kakve sad isprike!?
Malo sam se šalio.

P.S. Kad si logirana imaš opciju Edit na svim svojim komentarima koje onda možeš mijenjati, dopunjavati, brisati...