gorlock @ 8.1.2009. 19:28
Mickey-u ovakove uloge po meni najbolje leže. 9 i pol tjedana - tamo mu je smiješna uloga, dok meni jedna od najdražih njegovih uloga je u filmu Harley Davidson & Marlboro Man.
arnol @ 8.1.2009. 20:10
Mickey često u pogrešnim filmovima ! Ovaj put ima nade za zlatni kipić, ne bude li bilo štrajka. Veliki trud,mukotrpni treninzi,ne baš poželjna često snimanja možda lomova i sigurno velika želja za uspjehom. Nisi mi baš glumac po mom ukusu, no stvarno sretno sa ovim filmom !
mario @ 8.1.2009. 21:01
Film je genijalan, ja iskreno mislim da je ovo najveća i najbolja uloga njegove karijere. Neću sad previše pričat da spoilam ali film se definitivno ne smije propustiti.
Mickey osvaja Oskara i u to sam siguran.
franz @ 8.1.2009. 21:29
.. nije samo zato što mi je mario prijatelj, no jednostavno volim pročitati njegove komentare o filmovima, jer su kvalitetni!
franz
jana_banana @ 9.1.2009. 0:24
Mickey mi je bio famozna kreatura u jednom po meni nedovoljno hvaljenom strip-filmu Sin City. Svaka scena je toliko dobra kao slika za sebe, da bi ih sve strpala na zid...
A Rourkeu s njegovom jedva skrpanom facom savršeno pristaje lik koji glumi. 5+

mario @ 9.1.2009. 0:40
Eh, Marv mu je zaista odlično pristajao. Najbolji dio Sin Cityja što se mene tiča
A izgleda da ćemo ga nakon uspjeha u Wrestleru u još par potencijalnih hitova.
Stallonov The Expandables, u kojem još glume Jason Statham, Jet Lee, Dolf Lundgren, Forest Whitaker, Sylvester Stallone i Randy Couture. Haha, ovo bi mogao biti film i pol.
Spominje se nešto da će možda glumiti bad guya u novom Iron Manu. Ofc, tu je i Sin City. Još Marva..wooooo!