bozoli @ 19.1.2011. 21:36
Ne znam baš koliko će ona biti dobra. Nekako njen seksipil se svodi na tinejdžersko namigivanje. Možda nakon što odgledam Love and Other Drugs mi se promijeni mišljenje.
scream999 @ 19.1.2011. 22:21
Lose, lose, lose ...bolja bi bila Natalie Portman
mario @ 19.1.2011. 23:05
Meni je svejedno tko je Catwoman (iako mislim da će Hathway biti izvrstna), Portman ne mogu nikako zamisliti u toj ulozi. Banea jedva čekam

I to Tom Hardy... \o/
ed_hunter @ 20.1.2011. 0:37
sumnjam da će Nolan zakazati. nadam se samo da će Bane biti prikazan kao u strip izdanju tj. kao opasan tip koji nije samo hrpa mišića (kao u prijašnjem filmu, ono je bila sprdnja) već je i proračunat tip koji je proučavao Batmana. neka se ponovi ona dinamika i napetost iz Viteza Tame i ja ću biti zadovoljan
mario @ 20.1.2011. 0:41
sumnjam da će Nolan zakazati. nadam se samo da će Bane biti prikazan kao u strip izdanju tj. kao opasan tip koji nije samo hrpa mišića (kao u prijašnjem filmu, ono je bila sprdnja) već je i proračunat tip koji je proučavao Batmana. neka se ponovi ona dinamika i napetost iz Viteza Tame i ja ću biti zadovoljan
ed_hunter
QFT Bane iz onog filma nije imao veze sa Baneom iz stripoa, osima imena i maske... a koliko se sjećam, ljudi su istu stvar govorili kad je Ledger dobio ulogu Jokera.
crnisokol @ 20.1.2011. 10:50
Dobar izbor..bolje nego Halle Berry
poisonivy228 @ 20.1.2011. 22:11
ne znam zašto ali don't like ... uopće ju ne vidim u toj ulozi, nije mi za to ... bolja bi mi bila Natalie ... iako je samo jedna i jedina Michelle, u toj ulozi je bila presavršena ...
bozoli @ 20.1.2011. 22:17
iako je samo jedna i jedina Michelle, u toj ulozi je bila presavršena ...
poisonivy228
Definitivno. I damn the aging process!
doom @ 20.1.2011. 23:36
nadam se da nebudu napravili opet ruglo kak sa onom Halle Berry koji mi je ujedno najgori film koji sam gledal ......bljuje mi se od onog preseravanja i tolko prenaglasenom nabijanju njezinog seksipila .........
a kaj se tice Pfeiffer moje osobno misljenje je da nikad bolju zenu mačku neceju vise naci kak je ona bila.....