crna_guja @ 6.1.2009. 14:09
Imam neki blagi dojam da su sve ove reality gluposti namještene. 
Moram ipak priznati da nisam ni rado ni mnogo gledala OT, jer me ona ekavica bode u moja osjetljiva uhašca, ali nekoliko puta sam bacila uho na ekran i čula par neloših glasova, a i vidjela par neloših pjevača/pjevačica!
Kad sam jučer vidjela glavu koja je pobijedila i povezala je s prosječno izvedenom poslednjom pjesmom (neki kvazi narodnjak) nisam mogla vjerovati!
Za njega su mogle glasovati samo slijepe i slabovidne osobe teško oštećenog sluha i umanjene inteligencije.
Ali evo - Dobili smo novog idola! Sama još samo da ga preuzmu u "Extreme makeover-u" i show može početi!
A možda se to i zove "Operacija Triumph", jer pobjednika na kraju operiraju .... 
buzdovan @ 6.1.2009. 14:23
gorlock @ 6.1.2009. 15:05
Slažem se, hvala Bogu gotovo je, ne ponovilo se više. Vjerovali Vi meni znam što je Operacija Trijumf, ali tko je Adnan Babajić, ne znam i ne zanima me.
stupid show !
franz @ 6.1.2009. 16:09
.. slažem se sa prethodnim komentarima, u biti ja pola te emisije ne rarumijem, jer se priča na nekakovom stranom jeziku, kojeg ja neznam!!
.. ako su već stavili na tv onda je trebala biti sinkronizacija ili tekstualni prijevod dolje, možda bi više ljudi gledalo kad znaš šta pričaju, ali dobro je jedino što je to gotovo!
franz
imba @ 7.1.2009. 22:13
nažalost, ponovit će se... već pripremaju drugu sezonu :(