jana_banana @ 29.12.2008. 2:50
Ja ipak mislim da su pesimisti došli na svoje... al Delale svejedno trlja rukice!
buzdovan @ 29.12.2008. 9:28
Zastrašujuće!
Ovakve projekte treba zakonom zabraniti... Da li nas određene strukture ove države nastoje sustavno zaglupiti ili se jednostavno radi o stvarnom pokazatelju stanja svijesti u Hrvatskoj!?
mario @ 29.12.2008. 12:05
"i da pjevam Baracku Obami".
....
Tko me je tjerao da kliknem play :((
buzdovan @ 29.12.2008. 13:51
Priznajem, odgledao sam spot još jednom! Čak sam se natjerao poslušati i riječi začuđujuće maloumnog teksta. Popio sam na brzinu Xanax s dvije čaše hladne vode i nadam se da će ubrzo prodjelovati jer me poslije ovog suludog poteza i nepotrebnog ponovnog slušanja spomenutog videospota intenzivno opsjedaju misli o kakvom ritualnom samoubojstvu...
gorlock @ 29.12.2008. 16:31
Ja Vas uopće ne kužim, nisam komentirao na prvu temu Simonu, neću niti sad (pljuvati po njoj ima i gorih), a što se tiče spota, niti me zanima ona niti njen spot, pa tko Vas tjera da gledate to smeće.
I što onda na kraju ????????
I ovim što mi sad pišemo o njoj netko će iskoristiti, i loša reklama bolja je od nikakove:
bljak
Gorlock
buzdovan @ 29.12.2008. 17:05
Gorlock, zašto misliš kako ja očekujem da me ti i tebi slični "skužite"!? I čemu toliko upitnika u tvojoj glavi?
Ne, neću ti pojašnjavati smisao postojanja ovakvih foruma i smisao komentiranja na njima, ali ću ti replicirati u tvom stilu: I negativan komentar bolji je od nikakvog komentara!
P.S. Logika koju koristiš je vrlo površna i krajnje nekonstruktivna! Jer, gledao ti smeće ili ne gledao, ono će nažalost, uvijek biti samo smeće... Zatvaranjem očiju nećeš izbjeći jedinstveni osjećaj smrada...
beno @ 29.12.2008. 20:18
Sta reci osim: "Zaboga^2"
gorlock @ 29.12.2008. 20:53
Zastrašujuće!
Ovakve projekte treba zakonom zabraniti... Da li nas određene strukture ove države nastoje sustavno zaglupiti ili se jednostavno radi o stvarnom pokazatelju stanja svijesti u Hrvatskoj!?
buzdovan
Vidim imam još obožavatelja.
, malo sam i umoran od takovih.
"Buzdovan" tvoja sličica govori mnogo o tebi, NEANDERTALAC. E sad pošto se ne mogu s tobom nadmudrivati, neću se niti zamarati, kao ni sa Simonom! Samo ću ti reći da svoju prvu izjavu pobijaš ovom drugom koju si eto uputio baš meni (pažljivo pročitaj).
P.S. Neandertalac (Homo neanderthalensis) je izumrla vrsta roda Homo, predak suvremene ljudske vrste Homo sapiens.... detalje potraži u nekoj enciklopediji. 
Eto zašto ne volim trač rubrike.
buzdovan @ 29.12.2008. 21:07
Gorlock, dogovoreno! Hajde, nemoj se više zamariti sa mnom i mojim avatarom!
Aj, bok!
crna_guja @ 29.12.2008. 23:50
Simona Gotovac ne zna pjevati, ne zna plesati, blage veze nema ni o čemu, a spot joj je "plači voljena zemljo!" Tko tu jadnicu gura teško je reći, a tko joj gura, nešto lakše.Sve u svemu ocjena spota (na ljestvici od 1-10) negdje oko 0.9! Jadno, jadnije, Simonin spot!
dalibor5746 @ 30.12.2008. 19:06
gdje mi je kafetin kad ga najviše trebam?
pcelica @ 30.12.2008. 19:36
moj komentar na spot i "pjevačicu": sirota...
jana_banana @ 31.12.2008. 22:43
da skratim - Simona Gotovac! 
franz @ 1.1.2009. 15:01
.. da, ali zgodna je lijepo izgleda....
franz
arnol @ 6.1.2009. 3:45
Može li niže od ovog sr(p)ota domaća glazbena industrija ?