sever69 @ 18.10.2010. 17:32
Pročitao sam puno knjiga, ali ako sam mrzio koju knjigu, onda je to ta. Užas!
prase @ 18.10.2010. 17:37
ja sam malog princa jos i nekako mogao prozvakati ali brate mili alisu u zemlji cudesa nikako jos imam nocne more od te glupe knjige koja nebuloza
pametnjakovic @ 18.10.2010. 18:19
Alkemičar - najbolja kniga koju sam pročitao. Doduše zbunio sam se tu i tamo, ali naravno opet sam je pročitao
mario @ 18.10.2010. 18:19
Wth!! Mali Princ, pa da vam se ne sviđa. Heathens!!! (Meni je to jedan od fav knjiga, ima posebno mjesto na polici ^^ )
jana_banana @ 18.10.2010. 18:34
ja sam malog princa jos i nekako mogao prozvakati ali brate mili alisu u zemlji cudesa nikako jos imam nocne more od te glupe knjige koja nebuloza 
prase
Negdje sam pročitala da je Lewis Carroll poprilično konzumirao opijum - i tek tada mi je bilo sve jasno... ;-)
jua @ 18.10.2010. 19:43
Ako ga razumiješ, nemoguće je mrziti "Malog princa" 
Predivna bezvremenska priča i nemam nikakve namjere gledati ekranizacije. Jednostavno nema smisla. 
niA
potpis na stotu potenciju
gorlock @ 18.10.2010. 19:47
hm, pa jedini tko bi realno mogao snimiti ovaj film bi bio Tim Burton recimo, a da ima smisla i veze sa knjigom.
zubak @ 18.10.2010. 21:33
Ja to nisam citao,kod mene nema knjiznica samo ja i klosari ispred marketa.
fox89 @ 18.10.2010. 21:52
Ako ga razumiješ, nemoguće je mrziti "Malog princa" 
Predivna bezvremenska priča i nemam nikakve namjere gledati ekranizacije. Jednostavno nema smisla. 
niA
potpisujem niA.
knjiga koju uredno svake godine čitam i svake godine drugačije doživljavam. savršenstvo uglavnom. jedva čekam ekranizaciju i nadam se da se neću razočarati :))
sever69 @ 19.10.2010. 9:06
Dok sam bil klinac, još nisam otkril da recimo, alkohol razbuđuje maštu i da je pod njegovim utjecajem čak moreš skužiti pisca (nije sad bitno kojeg, al onog koji je bio ili na alkoholu ili na drogama).
Al kak mi se knjiga kao klincu usjekla u pamćenje kao loša, nema teorije da se alkoholiziram i da je pročitam ponovno.
Uglavnom, svatko voli neki žanr. A s druge strane, ima dosta ljudi koji vele da im je "Mali princ" omiljena knjiga, samo zato da bi ispali face, jer je kao, kuže... a svaki je kuži na svoj način...
jana_banana @ 19.10.2010. 11:15
... ima dosta ljudi koji vele da im je "Mali princ" omiljena knjiga, samo zato da bi ispali face, jer je kao, kuže... a svaki je kuži na svoj način...
sever69
Evo - sad si jednostavno pojasnio u čemu je štos Malog princa - svatko ju kuži na svoj način!