maryjackie @ 9.10.2010. 0:44
vrlo važno...ionako su naočale iritantne, pa većina ljudi to pogleda doma u 2-d tehnologiji...mislim da to uopće neće utjecati na kvalitetu filma...Ben Hur, Titanic i Gospodar Prstenova, sva tri dobili po 11 Oscara, su snimani u 2D tehnologiji, a toliko hvaljeni 3D Avatar samo 8 Oscara,a čak mu ni kokurencija te godine nije bila nešto -.- ...
fox89 @ 9.10.2010. 1:29
vrlo važno...ionako su naočale iritantne, pa većina ljudi to pogleda doma u 2-d tehnologiji...mislim da to uopće neće utjecati na kvalitetu filma...Ben Hur, Titanic i Gospodar Prstenova, sva tri dobili po 11 Oscara, su snimani u 2D tehnologiji, a toliko hvaljeni 3D Avatar samo 8 Oscara,a čak mu ni kokurencija te godine nije bila nešto -.- ...
MaryJackie
ben hur i titanic dobili po 11 oscara. a avatar bio nominiran za 9, a dobio 3. nema veze s temom, ali tek toliko da ispravim:D
rebecca @ 9.10.2010. 18:31
... još bolje .... mislim da su ionako trebali od prve ostati dosljedni svima šest dijelovima koji su u 'normalnoj' tehnici jer poanta filmova jest čarolija koju smo dobili i prihvatili. leteća metla jest leteća metla i ona zaista LETI jer je to harryev svijet i ne trebaju mi naočale da si to imaginiram tj da VIDIM.
no ok, mlađa ekipa voli 3D .... mene osobno živciraju naočale i boli me od njih glava. no tko voli nek izvoli.
ja sam bila i ostala sretna BEZ naočala.
bye.