zubak @ 27.9.2010. 21:18
Nia ajd sestro ne kroji pravdu,pun mi kurac tih pravednika.
Hvala na razumijevanju.
P.S
Kakva takva ovo je jos uvijek HR,pa mislim da bi taj jezik trebalo preferirati.
Mozda netko ima potrebe da mi vrijeđa majku,pa bar da ga razumijem,hahahahahahahaah
bozoli @ 27.9.2010. 21:32
Jeeee, ja imam mali problem već godinama. Miješa mi se taj glupi jezik i naglasak i fraze u čistohrvatski. K-hm, govorim naravno o engleskom. Možda bih trebala prijeći na njem kao Franz... Ili španjolski? Que pasa, chicos!
jovil @ 27.9.2010. 21:35
U tome se slažemo... egalite, liberte, i ono treće... flvfvnešto... ravnopravnost na prvo mjesto! We gotta start makin' changes 'round here!
P.S. Nisam insinuirao na ništa loše s vicom o "kahvi"... 'twas just a joke, you guys 
senilno_magare
Ubijedjen sam da većina gradjana Hrvatske i uopće Hrvati nije negativno nastrojena prema muslimanima(dovoljno je pogledat u blisku povijest, kada je u doba ultradesničarskog režima tijekom 40-tih izgradjena džamija u središtu ZG.Srušena je od strane komunista.
Problem je najezda kratkih hlača i pojaseva oko struka.To se ne uklapa u tradicionalni osmanlijski islam kakav je oduvijek bio ovdje na ovim prostorima.
zubak @ 27.9.2010. 21:39
Alo Jovile,ja ti od svih stranaka i nacionalnosti volim onaj Euro,a ponajvise novcanice od 500 eura.
Ja se salim meni bas nitko ne smeta,niti jedan jezik,al ipak da se ne lazemo taj EUROPSKI jakoooooo volim.
Ima nesto i u zlatu
jua @ 27.9.2010. 21:42
hej hej @zubak nije zlato sve što s'ja
s'ja i srebro
zubak @ 27.9.2010. 21:43
Svi na prase kod Zubakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Jebo politiku,zivio EURO,ZLATO,SAFIRI I ONI RUBINI.
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bozoli @ 27.9.2010. 21:49
@Zubak
Zamišljam te kako nosiš sombrero, sviraš guitarra, i pjevaš svojim prijateljima o prasencu. 
zubak @ 27.9.2010. 21:51
Jao dijamanteki,pogotovo plavi, srebro joj nje lose,na povjesnim je razinama.
Al meni su u zadnje vrijeme najbolje plasticne boce,na njima jedino uzimam lovu.
zubak @ 27.9.2010. 21:58
@Zubak
Zamišljam te kako nosiš sombrero, sviraš guitarra, i pjevaš svojim prijateljima o prasencu. 
bozoli
hhihihihihihihihihi,jedino se nadam da prase nije bilo zarazeno