akasha @ 13.9.2010. 21:53
24sata Dadilje!!!
Beno
Balki and Larry?!!!!! Obožavala sam ih, i gledala sve reprize repriziranih repriza 
gorlock @ 13.9.2010. 21:56
"RTL2 bit će specijalizirani zabavni programski kanal - kanal zabave, program koji nudi priče o stvarnim ljudima"
KAO MI ![Laughing Laughing]()
franz @ 13.9.2010. 22:22
... ako na tom programu budu likovi KAO MI, fakat će im se ispaltiti, biće bolje od večernje škole !!
vidiš samo kako smo nas par mušketira podigli rejting mojTV PLANETU, tak da je stari lisac flash gordon s 10 članova stigao na nekoliko tisuća, sve zahvaljujući staroj gardi, poput moje malenkosti, legendarnog pacijenta Buzza, pa legena gorlocka, mario normalno stara frajerčina, usput najkulturniji član mojTV planeta,jana banana, i tako još nekih koji trenutno nisu s nama u zadnje vrijeme...
a za nagradu flash gordon nas je rekao častiti u restorani s čevapima, ali još nikako nije, valjda je mislio kad bude dobio mirovinu!!
gordan @ 13.9.2010. 22:46
@Franz ..., neću se praviti da si mi drag, jer nisi... #SPOILER# žali bože foruma kojem si ti podigao rejting #SPOILER#.
Mislim da je upravo to što si bio baniran pridonijelo da normalni ljudi počnu sudjelovati. Jer kad netko pročita tvoje, uglavnom, totalno besmislene postove, bude mu teško... Ni kvalitetniji komadi hašiša ne uspiju iz ljudi izvući toliku količinu besmislica koje ti sipaš iz sebe... Ja se stvarno nadam da si ti samo neuspjeli Gorlockov klon, jer ako nisi, onda stvarno imaš problem... A ako nastaviš s chatanjem po temama kao što to već ponovno radiš po nekima, bit ćeš ponovno baniran. lp
franz @ 13.9.2010. 23:11
@ flash gordon, ko pokvareni gramofon, uvijek jedno te isto... niš novo od tebe.. ali dobro je probudioo sii seeee ..
gorlock @ 13.9.2010. 23:15
@Franz ..., neću se praviti da si mi drag, jer nisi... #SPOILER# žali bože foruma kojem si ti podigao rejting #SPOILER#.
Mislim da je upravo to što si bio baniran pridonijelo da normalni ljudi počnu sudjelovati. Jer kad netko pročita tvoje, uglavnom, totalno besmislene postove, bude mu teško... Ni kvalitetniji komadi hašiša ne uspiju iz ljudi izvući toliku količinu besmislica koje ti sipaš iz sebe... Ja se stvarno nadam da si ti samo neuspjeli Gorlockov klon, jer ako nisi, onda stvarno imaš problem... A ako nastaviš s chatanjem po temama kao što to već ponovno radiš po nekima, bit ćeš ponovno baniran. lp
gordan
Live Gorlock alone ! OK ?
Ne diram te, ne diraj me !
A Franz i ti me ne zanimate. Dobro !
beno @ 13.9.2010. 23:40
Ajde da nas kolko-tolko vratim na temu:
Zbilja ne znam sta je gore: novi RTL kanal sa beskonacnim reprizama i filmovima kojih se i Lorenzo Lamas srami ili nova NovaTV s beskonacnim reklamama i kretenskim (ne)humoristicnim emisijama i serijama te rekarpetima...
nocoslav @ 14.9.2010. 0:15
Ajde da nas kolko-tolko vratim na temu: Zbilja ne znam sta je gore: novi RTL kanal sa beskonacnim reprizama i filmovima kojih se i Lorenzo Lamas srami ili nova NovaTV s beskonacnim reklamama i kretenskim (ne)humoristicnim emisijama i serijama te rekarpetima...
Beno
RTL je toliko smeće od televizije da se čudim kako su uspjeli dobiti koncesiju, na zadnjem natječaju su i Nova i RTL popušili zbog recikliranog programa da bi sad na ovom natječaju kao dobili samo tako. Izgleda da ako ću morati uzeti kakvu TV platformu jer ovo se približava potpunoj katastrofi, šteta što HTV-u nedaju bar tri-četri nova programa.
gordan @ 14.9.2010. 0:28
HTV će dobiti još dva kanala, čini mi se... bez natječaja.
lordadamko @ 14.9.2010. 0:32
niko od vas nije steko dojam dok je cito clanak da je ta komisija korumpiranija od sanadera, milanovica i kosorke zajedno???
dobro mal sam pretjero al sam blizu :P
nocoslav @ 14.9.2010. 0:45
niko od vas nije steko dojam dok je cito clanak da je ta komisija korumpiranija od sanadera, milanovica i kosorke zajedno???
dobro mal sam pretjero al sam blizu :P
LordAdamko
ma da
inače pravila natječaja u ovoj zemlji se jako poštuju, ove koncesije su čisti primjer, u biti ti natječaji služe kao neka vrsta formularnosti u cijeloj državi. znam slučaj gdje su tražili vozača hitne pomoći na čiji se natječaj prijavilo oko 600tinjak osoba, kada ono to radno mjesto zauzeto već dobrih 6 mjeseci. tko je na kraju tu budala. čudna su pravila u ovoj zemlji.
nocoslav @ 14.9.2010. 0:46
HTV će dobiti još dva kanala, čini mi se... bez natječaja.
gordan
Super!! Barem nešto koliko toliko pozitivno
lordadamko @ 14.9.2010. 0:49
neb se bas kladio da ce bit nest "zabavno"...
jedan ce odma rezervirat da mozemo dragi nam sabor gledat 24h na dan, garant...
gordan @ 14.9.2010. 0:50
Nije baš da je bilo i neke konkurencije. Mogli su dati koncesiju OBN-u, CMC-u, NET-u ili Kapital Networku... Neš ti televizija... Dakle nije ni bilo zainteresiranih jačih igrača.
Mislim da je još jedno mjesto prazno, jer u u Muxu B bi trebalo biti 5 kanala, a za sada su u njemu rezervirana mjesta za NOVA TV, Doma TV, RTL i RTL2...
Cijeli Mux A bi trebao pripasti HTV-u.
mocca @ 15.9.2010. 15:21
Meni je Kapital bio sasvim okay, ne super ali definitivno ne vidim zašto su ga izbacili.
zubak @ 15.9.2010. 21:05
Sta se ovđe desava ?????
Oce li imeni taj Gordon da plati cevape ??????????? Đe je đabe i sveceniku pedofilu je dobro,a kamoli ne meni,propalom burzijaneru.
Jel mala,to onaj fini Kapital N netko zatvorio ,jel ba.
zubak @ 15.9.2010. 21:11
Sta se ođe desava ?????
Oce li imeni taj Gordon da plati cevape ??????????? Đe je đabe i sveceniku pedofilu je dobro,a kamoli ne meni,propalom burzijaneru.
Jel mala,to onaj fini Kapital N netko zatvorio ,jel ba.
Gordoneeeeeeeee ba,pljati cevape i jogurt.
Ajd ba ,pun si ko đak.
doom @ 15.9.2010. 22:49
sapunice 24 sata .......ughhh