1.) Ovoliko smeća već dugo nisam vidio na jednom mjestu.
2.) Sama želja i utrošak vremena da bi napisao toliko sasvim nepotrebnih podataka na kraju govori da si još bolesniji od samih autora filma.
IMBA
Pa tooooo careeeee!!!!!!! Kako si lijepo shvatio moju poantu! Pa ljepše to nisi mogao da oslikaš burazeruuuu!!!!!
Pa ti si zverrrrr! 
Bolestan um je jednostavno bolestan um, a idiotski jednostavno idiotski. I neeema tu nikakve dubine!
Originalno, uvrnuto, hrabro, atmosferično, dojmljivo. To su epiteti koje zaslužuje "Srpski film".
IMBA
Kada bi Srpski Film i pokušali da shvatimo kao metaforu stanja u ove dvije države. Tada bi Miloš predstavljao narod koji visoka politika vuče za jaja, pardon, nos.
Je li tako?
Međutim Miloš živi u prejebeno dobroj kući koju sam već opisao kao Blakes Carrington bachelors pad!
Ovaj narod, a bome ni onaj tamo preko u Zerbija definitivno u većoj mjeri ne živi u takvim kućerdama sa ogledalom preko cijelog zida "kupatila"!!!!!
Znači, ovaj film ni da ga postaviš naglavačke ne može da se prodaje kao muda pod bubrege, pardon, pod metaforu!
Zapravo, hoću još jednom da kažem, film je besciljno iživljavanje i nipošto ne zavređuje bilo kakvu visoku ocjenu nekog ozbiljnijeg kritičara.
To šta su efekti da ti se pakšu smrzne i to šta je sniman RED digitalkom i šta ima sliku da ti jaja otpadnu, šta je editiran boli glava i ima opaki soundtrack naprosto nije dovoljno da ga se diže u nebesa.
Ako ne izgleda ko govno, ono barem smrdi na govno. A ako smrdi, da ga jebeš burazeru....GOVNO JE 
Dakle ako Aleksandar Radivojević u svojim ispadima glorificira nekakve trećerazredne death metalce imena Zaklana Čeljad koji "pjevaju"(čitaj škrguću) pjesmu koja se zove Panonski Govnar i u toj pjesmi čoveku koji je napisao neke od najljepših balkanskih balada vade bubrege na raznorazne načine, te ako Radivojević takvu pjesmu opiše kao "ljubav prema mržnji" i oduševljeno u duhu najobičnijeg drkoša s one strane Drine snimi video spot.
Onda je Radivojević, prosto je ko pasulj, bolestan čovjek.
Jebiga, njegovu ideju si nazvao originalnom, uvrnutom, hrabrom, atmosferičnom i dojmljivom a moje proizišle iz njihovih bolesnima.
Pa zar ne uviđaš koja si ti SILA OD ČOVEKA! Pa naučio si štivo od prvog čitanja
da znaš da sam ponosan na tebe Care....