jua @ 9.9.2010. 0:06
hahahaaahahaaha
Ja pročitala Fani Stipković išamarala Maxa Ryana. Da je o tome članak bi ga i pročitala =))
aya @ 9.9.2010. 21:52
hahahaaahahaaha
Ja pročitala Fani Stipković išamarala Maxa Ryana. Da je o tome članak bi ga i pročitala =))
jua
Ja bih ga pročitala da je pisalo
Max Ryan išamarao Fani Stipković! 
beno @ 9.9.2010. 22:07
Tko je Fani Stipkovic i zasto bi me bilo briga?
akasha @ 9.9.2010. 23:09
Tako znanstveno objašnjeno, da ne možeš ne povjerovati.
akasha @ 9.9.2010. 23:22
Svaki dan, nakon 10 navečer, meni mašta proradi i mogu knjigu gluposti napisat - misli mi teku k'o proljev. There's no stoppin' it! :))
senilno_magare
Ajde, napiši onda knjigu. Rado ću ti je lektorirati pa da poučimo "ovaj narod što spava od jeftine rakije".
gorlock @ 9.9.2010. 23:22
Svaki dan, nakon 10 navečer, meni mašta proradi i mogu knjigu gluposti napisat - misli mi teku k'o proljev. There's no stoppin' it! :))
senilno_magare
Zapiši sve, možda bude dobar scenario za film *?!
akasha @ 9.9.2010. 23:42
To i radim... već duže vrijeme... i filtriram "bolje" gluposti iz običnih gluposti i to krojim u svo'e remek-djelo koje će valjda doživjet svoju ekranizaciju :)) (bit će nekakav mix Trainspottinga, Big Lebowskog, Fear & Loathinga u Las Vegasu, Snatch-a, Seven-a, i još sve začinjeno Sopranosima...)... il' će bit nešto skroz neviđeno, ili najveći promašaj ikada... ili najvjerojatnije spoj tog dvoje - skroz neviđeni najveći promašaj ikada :)))
senilno_magare
Joj, daj nemoj ti ništa mixat strance. Očekujem samo originalna nadahnuća magareće glave.
jana_banana @ 10.9.2010. 0:10
opće je poznato da nakon 10 i nešto sitno, zaliveno s par pivca (možda kojim mirogojčekom) veleumovi dožive katarzu - inspiracija je neiscrpna, a "biseri" ulaze u povijest ...
sudeći po svemu - naše magare treba maziti i paziti - jednoga dana ćemo na zidu držati njegove uokvirene postove i prepričavati skeptičnim unucima o našim zajedničkim forumskim noćima ...
way to go magare!
jana_banana @ 10.9.2010. 0:37
" Just yesterday I had an argument with a pidgeon... I said something about him and his friends crapin' all over the town and doing absolutely nothing to contribute to society... soon it turned into a squabble... aaaaand then I got into a fistfight with him and his friends... they beat my sorry ass... but I'll be back! With a fuckin' flammenwerfer and a smile upon my face! I fuckin' hate pidgeons!"
uhh, to bome nije ni mirogojček - to je bogomdano!