akasha @ 3.9.2010. 22:14
A šta da čovjek očekuje kad se ponašaju tak neprofesionalno... Ne odobravam takvo ponašanje fanova, ali nisam nimalo iznenađena. Nadajmo se da u Zagrebu neće biti nereda. Ako niste odustali od koncerta, Arnol, Gorlock, pazite šta radite!! 
Btw, "Chinese Democracy" je prilično dobar album. Ugodno sam iznenađena; ima tu svega: dobri stari rock akordi, elementi bluesa, heavy metal...a posebno sam oduševljena baladičnim pjesmama; ne mogu izabrati jednu, pa evo top 3 (random order): Sorry (great lyrics), This I Love (amazing melody; love the passionate guitar and piano love quarrel (don't know better way to put it
)), Catcher In The Rye (have no idea why I like it
)
gorlock @ 3.9.2010. 22:59
Dublin je dobro prošao ! Koncert je ipak održan.
Evo nešto starije snimke iz Montreala !
A EVO I ARGENTINE...........
Evo i top shitova
gorlock @ 3.9.2010. 23:14
Btw, "Chinese Democracy" je prilično dobar album. Ugodno sam iznenađena; ima tu svega: dobri stari rock akordi, elementi bluesa, heavy metal...a posebno sam oduševljena baladičnim pjesmama; ne mogu izabrati jednu, pa evo top 3 (random order): Sorry (great lyrics), This I Love (amazing melody; love the passionate guitar and piano love quarrel (don't know better way to put it
)
Akasha
Chinese Democracy je odličan album različitih stilova pjesama, a za balade je Axl Rose kralj !
No evo nešto što ne znaš sigurno, pogledaj - Live in Tokyo ' 92.
gorlock @ 4.9.2010. 21:42
Dobro, nasmijali ste se,
A sada, vokalno instrumentalni ansambl - Guns N Roses,
Poslušajte vokalne mogućnosti Axl Rose-a u izvedbi skladbe SWEET CHILD O' MINE
gorlock @ 18.9.2010. 20:33
)
Akasha
SOON..........
INAČE: povodom kašnjenja na koncerte Axl je izjavio kako će na svom pogrebu angažirati pogrebnike, da ga izvezu pola sata ranije kako ga fanovi ne bi morali dugo čekati...
zubak @ 18.9.2010. 21:19
Ima pravo da kasni,ako ima budala koje daju lovu za to,neka kasni.
Ja ne idem ni đabe,prema tome,meni ne kasni.
gorlock @ 18.9.2010. 21:33
Ima pravo da kasni,ako ima budala koje daju lovu za to,neka kasni.
Ja ne idem ni đabe,prema tome,meni ne kasni.
zubak
Javi mi ako saznaš kad će svirati možda u areni u Puli, do tada odoh ja do ZG-a.
zubak @ 18.9.2010. 21:37
Nisam ni znao da su svirali u HR
arnol @ 19.9.2010. 0:27
A šta da čovjek očekuje kad se ponašaju tak neprofesionalno... Ne odobravam takvo ponašanje fanova, ali nisam nimalo iznenađena. Nadajmo se da u Zagrebu neće biti nereda. Ako niste odustali od koncerta, Arnol, Gorlock, pazite šta radite!! 
)
Akasha
Akasha hvala na savjetu nisam odustala od koncerta.
Što će biti tamo....
gorlock @ 23.9.2010. 20:19
Welcome to the jungle LIVE - Stadthalle, Vienna, Austria - 2010-09-18
WELCOME TO CROATIA !