zubak @ 16.7.2010. 23:20
Dajte vise odjebite sa clancima o njima,boli me đoka za njih.
frxi @ 16.7.2010. 23:26
sta se ti pravis pametan - niko te ne pita za tvoje komentare....
jua @ 17.7.2010. 15:10
zubak
potpis, samo što bi ja tu još puuuuuno toga izdjelila, al' me strah da me ne banaju na mjesec dana =)
pametnjakovic @ 17.7.2010. 18:04
Zato je i postavljena opcija komentar, da se može komentirati. A sve koga ovo ne zanima, ne mora ni čitati, ima i drugih portala i drugih vijesti, mislim pišite što god hoćete, ipak ovo je namjenjeno za to.
wow uspio sam čak sam sebe zbuniti, wow.....
buzdovan @ 18.7.2010. 22:23
sta se ti pravis pametan - niko te ne pita za tvoje komentare....
FRXI
Nepismenjakoviću bahati, na kojeg si Niku mislio? Kranjčar? Steven Segal?
gorlock @ 19.7.2010. 21:31
gorlock @ 19.7.2010. 21:33
zubak
Jest vala baš jeste, e u PM, dajte nešto o Melu nekom novom projektu - filmu...., sigurno je bolji čovjek nego što ga mediji prikazuju, jebiga kokoš ga isprovocirala
bozoli @ 19.7.2010. 22:22
Gorloče, sram te bilo! 
Moram priznati da je ovo prvi forum koji vidim gdje netko ispravlja nekoga drugoga gramatiku. Ma dobro je to...
Ali, ozbiljno, moraju postojati pametnije vijesti od tog starog napuhanka Mela i njegove sponzoruše Oksane. Jedino gore od toga su bili Gotovčevi. Uh, smrznem se svaki put kad na njih pomislim!
buzdovan @ 20.7.2010. 8:57
Zaista je nevjerojatno kako su novinari svoje lešinarstvo doveli do savršenstva!
Puno je lakše pisati copy-paste članke i srati po vrhunskim glumcima kad upadnu u životne probleme nego se prihvatiti ozbiljnijeg posla.
Mel Gibson je vrhunski glumac, jedan od rijetkih koji se dokazao u različitim žanrovima i jedan od onih koji je pametno birao filmove u kojima će glumiti.
Mad Max, Smrtonosno oružje, Bounty, Hrabro srce, Galipolje, Ptica na žici, Ucjena, Patriot, Misteriozni znakovi... Izbaci uljeza ako možeš!

aya @ 26.7.2010. 22:40
Buzdovan ima potpuno pravo - lešinari!!!
Pustite čovjeka na miru, očito ima svojih problema, a tko ih nema. Samo što njegove razvlače po medijima.
Mel Gibson je izvrstan glumac i ako imate pisati nešto o njegovoj glumi- - samo izvolite, ako nemate - nemojte pisati ništa!