lordadamko @ 26.5.2010. 17:40
"poput RTL-ovih kultnih projekata: Bibina svijeta, Policijske patrole, Dvornikovih, Mijenjam ženu, Mjenjačnice, Sanje, Večere za 5 i Koledžicom po svijetu."
odnosno jednih od najocajnijih televiziskih uradaka...nisu najjadniji jer fale oni s nove...
ja imam bnet 3D i iskreno bi vise volio da nemam taj program neg da ga imam...
da me glava svaki put zaboli kad saltam...al ok budem taj program bacio negdje medu teletabise i sl...
gorlock @ 26.5.2010. 18:24
"poput RTL-ovih kultnih projekata: Bibina svijeta, Policijske patrole, Dvornikovih, Mijenjam ženu, Mjenjačnice, Sanje, Večere za 5 i Koledžicom po svijetu."
odnosno jednih od najocajnijih televiziskih uradaka...nisu najjadniji jer fale oni s nove...
Složit ću se doista očaj, serije za popizdit.
Nemam B.net, volio bih ga imati ali neće mi nedostajti ovaj kanal.
jua @ 26.5.2010. 19:01
OK:
RTL Plus gledateljima pruža priliku da nadoknade propušteno i JOŠ JEDNOM pogledaju VEĆ VIĐENE, OMILJNENE televizijske sadržaje.
Evo kako rečenica treba glasiti:
RTL Plus gledateljima pruža još jednu priliku da si pucaju si u mozak gledajući po 500-ti put jedno te isto.
Sve varijacije na temu su dobrodošle!!
aya @ 27.5.2010. 9:57
Kaj je ovo plaćeni oglas?
Pa navedene emisije ionako gledaju ljudi bitno smanjenih intelektualnih sposobnosti - oni se, vjerujem, ne služe Internetom niti ovim portalom.
lordadamko @ 27.5.2010. 17:54
Kaj je ovo plaćeni oglas?
Pa navedene emisije ionako gledaju ljudi bitno smanjenih intelektualnih sposobnosti - oni se, vjerujem, ne služe Internetom niti ovim portalom.
aya
je aya, to je placeni oglas, bnet je glavni sponzor ovog sajta, sto si mogla i sama vec primjetit...
brix @ 28.5.2010. 19:57
program na kojem se prikazuju ISKLJUČIVO reprize... ah...
dorina @ 12.6.2010. 14:36
Uistom će biti premjere filmova. Piše u B.net katalogu!!!!