lordadamko @ 26.3.2010. 6:19
to mi nije film za recimo otic u kino i gledat...al ono skinit preko neta i pogledat kodkuce...ko sto sam ja napravio...je po meni super rjesenje da se malo ubije dosada...
film nije nista posebno ali nije ni los...takav film se stvarno gleda ono za razbibrigu...
a "saljiv" pristup Travolte mi bas pase u ovaj film...
karakteran @ 26.3.2010. 13:18
film je odličan, rijetko dobar uradak u hrpi smeća kojom nas zasipaju poput shutter islanda, avatara i sl.
zubak @ 17.4.2010. 18:51
Bas danas gledao film,nije bas nesto,osrednji uradak,a Avatar je za ovo FILMCINA
karakteran @ 18.4.2010. 10:22
1. jel tebe tata tukao kad si bio mali?
2. ne gledam seagala i dudikofa, a njihove uratke ne ubrajam u filmove. ti ih gledaš? za tebe su to filmovi?
3 kao što mogu usporediti kako mi je prijalo bilo koje jelo npr. pekinšku patku s paštom bolognese, tako mogu usporediti i bilo koji film.
4. jadan si ti i tvoj mizerni život kad stvaraš probleme tamo gdje ih nema. kako članovi filmske akademije uspoređuju filmove različitih žanrova? pitaju tebe za dozvolu? ne? a da onda i njima napišeš jedno pismo i očitaš im lekciju?
5. mora da si neugledan intelektualac kojeg žene s gnušanjem odbijaju ili ga uopće ne primjećuju.
6. pogledaš li se kada u ogledalo? imaš dlakav i debel trbuh? iskompleksiran si? furaš pepeljarke? patiš da ti se ljudi dive, a oni te ipak ignoriraju? here is solution: stop posting shit!
lijep pozdrav
oh da, skoro zaboravih, talk to the hand, will you? 
karakteran @ 18.4.2010. 12:30
napokon si se pogledao u ogledalo? ovo ti je cam screen shot? znaš da liči na tebe...
buzdovan @ 25.7.2010. 9:01
film je odličan, rijetko dobar uradak u hrpi smeća kojom nas zasipaju poput shutter islanda, avatara i sl.
karakteran
E, jesi se pošteno isprdio! Odoh malo provjetriti sobu...

Inače, film je relativno gledljiv, pogotovo nezahtijevnoj publici.