franz @ 26.3.2010. 23:12
..kvrc kuc kuc... franz seee vratiooooo!!! AVE
toliko o uvodu! ( di mi je "frend" flash gordon) buzdovan je tu, hmm dosta ne dostaje!!
... htio bi samo o naslovu #velikanu koji je umro sretan i zadovoljan" .. e sad tko iz kojeg kuta gleda! već od 1978 pa do njegove smrti, pogotovo kad je bio bolestan "najodaniji" ljudi su mu otkazivali poslušnost i vjernost sve više, i njegove odluke počeli ne provoditi, na što mu i žena nije mogla imati utjecaja, ali su bili svijesni situacije, pogotov nakon što je izjavio , "bojim se da sam uzalud život potrošio" i još drugih primjera!no i prije puno su bili problemi.
sad kolika je ta mjera točna sreće i zadovoljstva ne znam no nije baš bilo tako spokojno iz nekih drugih motrišta i spoznaja.
karakteran @ 2.4.2010. 11:49
nakon onih škart ostvarenja kao što su avatar i shutter island dobro je bilo pogledati nešto novo i dobro kao što je ova vrdoljakova serija.
po prva dva nastavka mogu reći da je tonči na pravom putu da kaže istinu o titu koja se za bivšeg režima nije smjela ni pomisliti, a kamoli javno reći, zato ovaj serijal smatram punim pogotkom. btw, zašto se ne prikazuje danas? kad je sljedeći nastavak?
usput sladim se i spilbergovim the pacific nije kao BoB, ali nije ni za bacit, napon nešto za normalne ljude, pa nismo svi poremećeni da svršavamo na nebuloze.
edit: šteta za tita tek je naredni petak a baš sam se ponadao da ću treću epizodu pogledati danas. no the pacific stiže u ponedjeljak pa evo nečeg dobrog da se raskuži filmska i tv žabokrečina.
gorlock @ 2.4.2010. 19:39
edit: šteta za tita tek je naredni petak a baš sam se ponadao da ću treću epizodu pogledati danas. no the pacific stiže u ponedjeljak pa evo nečeg dobrog da se raskuži filmska i tv žabokrečina.
karakteran
Što se tiče Tita, sumnjam baš da je tematika pogodna za Uskrsne blagdane.
karakteran @ 2.4.2010. 19:49
kakav uskrs kakvi bakrači i to još u petak...mrzim svake blagdane jer ljudi se onda pretvaraju u ono što nisu i glume dobrotu gade mi se.
za mene je uskrs svaki dan, a vrdoljakov uradak je trebalo pustiti danas jer je ponuda na tv i u kinu stvarno katastrofalna. sad jednostavno nemam što gledat.
gorlock @ 2.4.2010. 20:03
kakav uskrs kakvi bakrači i to još u petak...mrzim svake blagdane jer ljudi se onda pretvaraju u ono što nisu i glume dobrotu gade mi se.
za mene je uskrs svaki dan, a vrdoljakov uradak je trebalo pustiti danas jer je ponuda na tv i u kinu stvarno katastrofalna. sad jednostavno nemam što gledat.
karakteran
sudeći prema tvom stanju svjesti preostaje ti samo jedno, ubij se.
Lijepi pozdrav
Gorlock
karakteran @ 2.4.2010. 20:11
ti si gorlock idiot ali i takve bog voli.
gorlock @ 2.4.2010. 22:39
ti si gorlock idiot ali i takve bog voli.
karakteran
Inteligentna osoba ubija argumentiranim vrijeđanjem ali na kulturan način.