pandaboy @ 9.2.2018. 22:02
No da...barem poster izgleda cool?
p.s.
otkad Venom ima telekinetičke moći ili sam nešto propustio?
mario @ 9.2.2018. 22:31
Meni isto nije bilo jasno zašto auti i monitori lete... možda je to kao neko zvučno oružje koje koriste protiv Venoma?
pandaboy @ 9.2.2018. 22:56
E može biti....mene je naj zbunila ona scena gdje Hardy kao rukom gurne sve u uredu...možda je ovaj Venom i Jedi :D SW crossover!
mario @ 10.2.2018. 1:11
Ja nisam baš nešto optimističan u vezi filma, teaser mi je fora ali sve nekako predviđam da će ići na sigurno.
Lik koji se bori s traumama, hoću-neću veza sa simbiotom do zadnjih 10 minuta kad se ujedine i našutaju sve, na samom kraju on šeta ulicom, čuje se hrapavi voiceover "blah blah blah... we are Venom" (ili se može pojavi čak i Spider-Man pa baci neku foru da publika skoči na noge i pomisli kako će se sve to razviti u neku epsku priču). /endrant 
pandaboy @ 10.2.2018. 22:32
Tako se čini...mislim, sama ideja mi je čudna, ali mogu zamisliti to kao neki hororac možda...no po traileru izgleda da će biti neka generična akcija. Solo negativac film/strip mi nikad nije bio baš nešto zanimljiv koncept bez heroja koji mu se suprostavlja, but that's just me...
Možda bude baš kako kažeš, ubace komadić Spider-Mana, ali doslovce i na samom kraju... prikažu njegovo stopalo u close-upu u zadnjoj sceni, slijedi crni ekran i eto f*ck you gledateljima :P
regularjohn @ 11.2.2018. 9:58
...Venom nije negativac...
pandaboy @ 11.2.2018. 12:22
A točno...zaboravim da su radili svašta s Venomom, od različitih "domaćina" do različitih verzija, no ostao mi više u pamćenju radi neprijateljstva sa Spider-Manom.
bruce_lee @ 6.3.2018. 22:32
Ovo me živo zanima, ponajviše zbog hardyja, jer mi se sviđa njegov lik i djelo.