marlonbrando @ 3.3.2016. 19:21
Kaže ovaj kritičar: ''Možda je s Deadpoolom problem u meni.''
Najiskreniji komad kritike koji sam čuo u posljednje vrijeme. Da, problem je u tebi. ;)
bijele plastične sunčane @ 3.3.2016. 21:55
Isuse samonikli Kriste, koja grozno, pretenciozno napisana recenzija... O ovakvom sakaćenju hrvatskog jezika Deadpool i Creasy iz Man on Fire (2004) mogu samo sanjati.
Ali da, Deadpool nije ništa neviđeno, niti je išta tako posebno, no hej, zabavan je. Ne kao ova izdrkotina, ali zabavan.
mrav074 @ 3.3.2016. 22:10
Kriticar: osoba koja nema maste ni ideja za napravit nesto kreativno, pa pljuje po tuđim uradcima
robertbr @ 4.3.2016. 11:28
Moja recenzija - http://goo.gl/GrZBcY
robertbr @ 4.3.2016. 11:32
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je potpuno promašen tekst. Pitam se jeli autor stvarno upoznat s materijalom koliko tvrdi, a na trenutke mi je bilo upitno i jeli uopće pogledao film. Najdraži dio teksta mi je u kojem kaže kako je Ryan Reynolds "odabran" za Deadpoola.
rene kosinsky @ 4.3.2016. 18:11
Ako se mnogim kritičarima i gotovo svim fanovima svidio film, onda je stvarno problem u tebi. Ja nisam upoznat Deadpool kao ti, ali ja sam film pogledao dvaputa. Znam da oni nisu sad izmislili nešto novo, film prati provjerenu formulu, ali malo na drukčiji način i mislim da je R-Rating uveo malo svježine, jer stvarno ne volim kad na kraju su svi najmoralnije osobe ikad. Ovaj je jednostavno svojeg neprijatelja ubio, to je to, a ne sad držati mu neka predavanja kao inače. A što se tiče toga da je najveći problem filma njegov izgled, samo se stavi u njegovu kožu. Jednog dana se probudiš i izgledaš kao on, totalno osakaćen, ne bi te uopće to smetalo? Samo bi to prihvatio i nastavio dalje? Moš mislit...