buffalobill @ 1.3.2016. 2:31
konacno sam ga pogledao,supalj, plosan,nezanimljiv scenarij rezultirao je beskrajno dosadnim i lose reziranim filmom,u kojem kao da se glumci natjecu tko ce gore odigrati ulogu,s naglaskom na glavni duel izmedju ruffala i mcadams,gdje se on valjda krivo shvativsi svoju rolu bori s vremenom i bjesomucno jurca amo tamo kao da lovi serijskog ubojicu,u jednom trenutku se transformirao cak i u stalonea iz ramba pa se nekontrolirano krevelji,a ona je konstantno na rubu placa jer se uzasava " kako ce na to sve reagirati njena baka koja ide trput tjedno u crkvu"..prednost dajem ruffalu kojem bi dodjelio zlatnu malinu,i sve to blagoslovljeno od strane redatelja
karakterizacija likova je,ako se uopce moze o njoj nesto reci, jer je nema,na razini uradka destogodisljeg djeteta
montaza je katastrofalna,bezlicna glazba pojacava opci dojam, ni prvi ni zadnji fail kod dodjele oscara, pa nisam nista posebno razocaran tom paradom opsjene i kischa
na kraju taj zaista jadan scenarij ne moze opravdati redatelja koji je stavio potpis ispod tog filma (osim ako nije dobio nemoralnu ponudu) jer taj covjek nema pojma o reziranju..OSIM ako nismo mi sami kao publika doisegli razinu civilizacije glupana pa mozemo ovo popusiti,ali onda je problem i u nama
xxx333 @ 1.3.2016. 11:26
Jučer sam gledao snimku pošto prekjučer nisam mogo. Chis Rock me toliko naživciro da sam tv htio bacit kroz prozor. Dobro je jednom našaliti se ali već pola sata trubiti o tome kako nijedan crnac nije nominiran oscara postaje zamorno i Bogu i ljudima. Napravili su toliku dramu ko da nikad nijedan od njih nije nominiran za oscara a skoro svake godine jesu.
Spotlight sam pogledao jučer pošto je jako hvaljen i oduševljen sam. Zaslužio je oscara
buffalobill @ 1.3.2016. 11:35
o filmu sam se izjasnio, a sto se tice chris rocka ..meni je bio dobar, radi se o sirem kontekstu, koji izlazi iz okvira same dodjele oscara
xxx333 @ 1.3.2016. 11:39
Meni je Chris Rock bio užasno iritantan. Pogotovo zbog onog djela sa kupovanjem keksa. Tu je stvarno pretjero. Meni se svidio Spotlight ali svatko ima svoje mišljenje.
buffalobill @ 1.3.2016. 11:45
hvala bogu,a gle kad se radi o oscarom nagradjenom filmu tu nema milosti u kritici,chris rock je sa svojim prenaglaseno sarkasticnim nastupom postigao efekt,to se vidjelo po kiselim osmjesima uzvanika,nije to sve bezveze
buffalobill @ 1.3.2016. 17:24
ovaj kratki isjecak govori vise od tisucu rijeci ,a kasnije je inarritu srao o jednakosti,a dicaprio o klimatskim promjenama,licemjerni pedercici