marlonbrando @ 12.2.2016. 19:45
Molim objašnjenje kako je Bran na nogama? :D
mario @ 12.2.2016. 19:49
Više se ništa ne zna, serija je prestigla knjige. Možda koristi neku magiju pa može hodati jer vidim da je Max Von Sydow sa njim u slici a možda se radi o nekakvom astralnom putovanju.
marlonbrando @ 12.2.2016. 20:01
Zapravo ima još puno sadržaja iz knjige koji se može obraditi, ali nema ono najvažnije - što je sa Snowom?
Sydow je novi glumac u ulozi Three-Eyed Ravena, pa je moguće da je riječ baš o astralnom putovanju. S druge strane, vizije i te stvari izgledaju puno čudnije i ne puštaju to inače... Vidjet ćemo
mario @ 12.2.2016. 20:09
Dosta toga je izmijenjeno ili preskočeno ali serija je završila gdje i ADoD, tako da baš i nema smisla da se vraćaju korak unatrag. Što se Snow tiče Ian McShane je dao neki hint ima par mjeseci tako da su se razvile neke teorije. 100% sam siguran da će Snow biti u novoj sezoni, jedino još ne znam kako.
marlonbrando @ 12.2.2016. 22:01
U pravu si u vezi Snowa. U seriji smo već vidjeli makar 5-6 uskrsnuća na razne načine, pa nema sumnje da će i Jon na neki način biti ponovno živ
buffalobill @ 12.2.2016. 23:35
mi kao nekakva filmska elita ne bi si smjeli dopustiti da ovo gledamo
mario @ 13.2.2016. 1:38
@buffalobill

Imo ASoIaF je serijal koji je fantasy žanr približio milijunima ljudi što nikako nije loše, možda nisu čitali knjige ali navukli su se na serije i tako otkrili svjetove koji su mi donedavno bili skriveni. Win/Win što se mene tiče.