jana_banana @ 21.9.2009. 22:36
Cjelokupni dojam - jadno, neinteresantno i dozlaboga dosadno.
alpi @ 22.9.2009. 10:37
Hahahahah dobar članak!! Sva sreča nisam gledao ali daj ajde kaj ste uopče očekivali s Gotovcima i mercedesima na leasing!!
newwas @ 22.9.2009. 16:24
Ovo je moj iskreni komentar
oni nisu nikad bili normalni niti če to ikad biti
sve te glupe i nepotrebne izjave
a što se tiče novinara i tv kuča koji ih snimaju
molim vas lipo ima pametnijih i boljih tema
a ne oni
on je izlizani seljačina koji glumi opasnog kauboja i neznan šta je to
napravija i uspija u životu ništa apsolutno ništa
a ona nezna spojit dvi rečenice normalno i ponaša se ka
neka primtivna divljakuša sa sela
grozni su jadni su negledljivi su sramota su za ljudski rod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
layos @ 24.9.2009. 12:59
ma odavno nisam nesto gluplje gledao na tv-u,ustvari nisam gledao nego sam se sam sebi cudio kako sam mogao provesti sat vremena ispred tv gledajuci glupog antu koji nema pojma o zivotu i simonu koja je kao neka beba,nikako ne shvatam zasto je nekom interesantno kako njih dvoje zive
aya @ 29.9.2009. 19:38
Netko je to zaista i gledao??? 
Ljudi, pa o nekioma od vas sam imala bolje mišljenje!
mala_vila @ 2.10.2009. 17:08
Moram priznat da sam pogledala jednu epizodu iz znatiželje... a Bože moj!
Emisija je lako loše producirana to se slažem! Totalno je nepovezana - sjećam se da je u toj epizodi koju sam ja gledala (ako se ne varam bila je to prva) ante sa svojom simonicom i nekim frendovima išao u neku vilu ili kuću negdje na moru i nisu mogli naći ključ, znači scena je kako oni ne mogu nać ključ i.... odjednom pojavi se ante na ekranu, ko baba iz bolesti, sa rečenicom - "...ja nisam u dobrim odnosima s ocem...". I onda poslije toga opet neka blentava scena (valjda se pretpostavlja da nisu našli ključ)....