gordan @ 22.7.2008. 21:38
Evo moje liste
Vampiri u bilo kojem obličju - znao sam spavat pokrivenog vrata mjesec dana nakon filma
Izbavitelj - prvi hrvatski film strave - Krsto Papić
Ptice - Hitchcock je punio moje gaće uredno...
Poltergeist - jiiiaay
Shining je neugodan i danas
mario @ 22.7.2008. 22:03
Ne pada mi sada niti jedan hororac na pamet, postao sam imun na to mislim :D Uvijek ih volio i iako bi ih gledao kroz zatvorene prste izdržao bi do kraja.
Hmhm..ali Toecutter iz Mad Maxa mi je bio prestrašan, bas ga nisam volio.
gor @ 22.7.2008. 22:32
Definitivno dva domaća uratka. Izbavitelj i Leptirica (mislim da se tako zove). Opak film. U nekom selu kod nas mislim da se leptirica pretvara u neko čudovište, vampira ili nešto slično. Gledao sam ga kao klinac i dulje vremena nisam dobro spavao. Brrrr...
cane @ 25.7.2008. 0:48
Freddie Kruger i Michael Myers su mi bili najstrašniji likovi kad sam imao 7-8 godina. Valjda zato što su toliko nastavaka napravili. Hehe
gorlock @ 21.8.2010. 22:33
Kao klinac zavolio sam crtiće osobito dugometražne, pa je tako moj najstrašniji crtić bio Gospodar Prstenova i famozni Smeagol.
Kaktus car iz Čudesne šume, bio mi je poslastica, ali Smeagol.........
zubak @ 21.8.2010. 22:41
Jel ovo autoportret ?
Sjedim,i mislim... Leptiricu sarenih krila................
gorlock @ 21.8.2010. 22:50
Jel ovo autoportret ?
Sjedim,i mislim... Leptiricu sarenih krila................
zubak
To pitanje ćeš morati postaviti autoru slike osobno (na slici dolje potpisani inače).
zubak @ 21.8.2010. 22:51
Pitam frende,tko pita ne skita.
Ajd na pivo
gorlock @ 21.8.2010. 22:55
Pitam frende,tko pita ne skita.
Ajd na pivo
zubak
Pa i ja ti samo odgovaram, otkud znaš da pijem pivo ?
Odnedavno samo i isključivo staropramen.

Nego, daj nešto napiši na temu, jesi li ti imao svojih strahova ?
zubak @ 21.8.2010. 22:58
Drakula..bas gadno,i suga iz zemljopisa ,redovito mi vukla usi .Nije mi jasno kako nisam gluh.
arnol @ 22.8.2010. 0:51
Prije sam se susrela sa vampirima zbog kojih sam noću stavljala češnjak pod jastuk,ali definitivno sam se najviše bojala(sada se još ježim),Fredya Krugera ! Nekada su filmovi imali odličnu atmosferu bez mnogo filmskih trikova,tako da se djece kukuruza bojim još i sada. Žao mi je što sam gledala Fredya, no išlo nas je čitavo društvo,tako da sam bila neugodno iznenađena. Poslje kako su išli nastavci, ja budala opet pogledala u nadi da ću se osloboditi straha, no bilo je sve gore. Tu je još Demonsko sjeme,koje sam poskrivećki gledala da stariji nisu ni primjetili.Rosemaryna beba me plašila godinama. Sve u svemu najgori je Fredy. Kada pomislim na kuću i sve što sam gledala u Nosferatu bilo je strašno i tužno,ali je strah prošao.Pitam se dali smo trebali uopće kao djeca gledati horore ?Vampiri koje sam gledala prije ovih ostalih. U kinu Studio u Vlaškoj ulici izlazeći sa strahom nakon,ako se ne varam Okusi Drakulinu krv,tako se zvao moj prvi susret sa tim vampirom zbog kojeg sam razmišljala kako se zaštititi da ne dođe noću,sada si baš mislim nudi vječni život ! Pa koji je njemu problem dići kredit,obogatiti se i znati puno,puno toga ! Mala šala na kraju.
Fredy Kruger je najgori !
akasha @ 22.8.2010. 9:54
Fredy Kruger je najgori !
Arnol
Da, meni je bio najgori, ne zato što me bilo strah, nego zato što bih uvijek zaspala i trebale su mi godine da izdržim do kraja filma

. Nisam se nikad bojala nekih strašnih likova, hektolitara krvi, i sl., nego onog nečeg što se ne vidi, napete atmosfere, osobito uz odličnu glazbenu podlogu, a mislim da mi je najstrašnije bilo Rosemaryno dijete. Vampiri su me intrigirali, Fredyja sam obožavala, a Myers mi je bio dosadan, što se nije promijenilo do danas.
majav @ 22.8.2010. 10:35
nisam gledala neke strašne filmove jer sam uvijek imala noćne more, ali mislim da sam se najviše plašila egzorcista iz 73.
taj film gledala sam na 4 puta jer mi je bio toliko strašan.....užasan!!!!!!
gorlock @ 22.8.2010. 11:53
Stephen King's "IT"... dok sam bio mulac... ostao sam u kuci a to se prikazivalo. Loš dan... jako loš dan. Scena kad onaj mali klinac trči za papirnatim brodićem niz ulicu, pa brodić upadne u kanalizaciju... a onda se pojavi ono đubre od klauna i pita malog da mu pruži ruku... like I said - a bad day... još kasnije scena u kojoj se ono astmatično dijete samo tušira u školi pa opet ono đubre od klauna "izroni" iz pločica... ... ... today - I hate fuckin' clowns!
senilno_magare
O da, da, jebeni klaun, volio sam ih sve do tog filma.
Dobro i sad ih opet volim ali nekako im ne vjerujem.
majav @ 22.8.2010. 12:11
Stephen King's "IT"... dok sam bio mulac... ostao sam u kuci a to se prikazivalo. Loš dan... jako loš dan. Scena kad onaj mali klinac trči za papirnatim brodićem niz ulicu, pa brodić upadne u kanalizaciju... a onda se pojavi ono đubre od klauna i pita malog da mu pruži ruku... like I said - a bad day... još kasnije scena u kojoj se ono astmatično dijete samo tušira u školi pa opet ono đubre od klauna "izroni" iz pločica... ... ... today - I hate fuckin' clowns!
senilno_magare
e i to je bila strašna serija o onda nikako ne volim klaunove, mislim da su postali moja fobija......onaj lažni smješak.....grrrrrrrr............ jeza........
arnol @ 22.8.2010. 14:02
Da, meni je bio najgori, ne zato što me bilo strah, nego zato što bih uvijek zaspala i trebale su mi godine da izdržim do kraja filma
. Nisam se nikad bojala nekih strašnih likova, hektolitara krvi, i sl., nego onog nečeg što se ne vidi, napete atmosfere, osobito uz odličnu glazbenu podlogu, a mislim da mi je najstrašnije bilo Rosemaryno dijete. Vampiri su me intrigirali, Fredyja sam obožavala, a Myers mi je bio dosadan, što se nije promijenilo do danas.
Akasha
Obožavala Fredya ! Auuu,hrabra si ! Meni je toliko proradila mašta da mi je domar u školi poslužio za pismeni uradak sličan dotičnom F.K.