bearfoot @ 9.3.2017. 13:18
Isto promasena kvalifikacija...nisu te žene za zivota mogle doći k sebi ni ikome drugome
buffalobill @ 9.3.2017. 13:29
no dobro,nisu bas do kraja zivota bile takvi robovi,ako su prezivjele porode i glad,ratove i bolestine,imale su neki status u zajednici,naoruzane iskustvom,nekakvim znanjem o lijecenju prorodnim nacinom ,bile su bitne da znaju porodit musko dijete i sl
yuma @ 9.3.2017. 14:13
Dobro dečki! Ona je submisivna, a svi su prema njoj dominantni. Uključujući i ostale seoske žene.
Ipak, submisivna osoba iz sebe može izzračiti nešto a ja ponavljam - ne osjećam ništa. Dok je gledam, nit je žalim, nit je razumijem, nit me zanima. Apsolutno sam ravnodušna prema njenom liku. Možda je redatelj to htio i zato je uzeo ženu koja nije morala glumit. Samo je morala imati lice i pogled u daljinu. Vjerojatno nije pila kavu na setu, malo je spavala i - voila! :-)
yuma @ 9.3.2017. 14:19
A Buffalo...pomogao si mi, da! Možda sam ja trebala bit ta koja će u detalje opisati što je shift, a što caps lock pa da ti vratim uslugu. Informatičku. Hardversku hehe
bearfoot @ 9.3.2017. 14:40
A jebat ga...česti paradoks...ako netko ne razumije bit, džabe objašnjavati, jer objasnjenje ne bi bilo potrebno da razumije...bit...il' ne bit...pitanje je...shift ili caps...
buffalobill @ 9.3.2017. 17:59
sad se vise ne sjecam svih detalja,ali mislim da je u to vrijeme, pa jos na selu, jedno takvo njezno,plaho i bolecivo stvorenje bilo sam na teret,usta koja treba nahraniti a nikakve koristi od nje ni od njene ljepote,a janica je upravo takva i ta glumica je to korektno odradilla,a o izgledu da ne pricam