fox89 @ 28.6.2012. 12:35
hmm. ni sam ne znam odakle da počnem O.o
film koji me privukao zbog bezbroj zanimljivosti, ali bolje da nije. recimo, zbog budžeta filma koji su financirali i "budući fanovi" pa zbog glazbe koju su radili susjedi slovenci (laibach) i sl.
s obzirom na novac utrošen na film, specijalni efekti su odlični i to je sve što u filmu valja. radnja je glupa, dosadna i zamorna... e sad, ako neko želi gledati film samo zbog efekata i zanimljive baze na mjesecu, neka izvoli. ja neću nikad više 
3,5/10
lordadamko @ 28.6.2012. 14:36
da...ja sam se ponado da ce bit vise onako otkaceni smjesni film...kad nakraju je samo odkacen...smjesan bas i ne...
tako da ga bas i nemogu preporucit...nazalost...a imao je potencijala...
joe_p @ 22.12.2012. 6:42
Najveseliji smak svijeta još od Kubricka.
markobaco @ 2.1.2013. 22:53
Spaljevina od filma, sasvim dobar odmor za mozak i oči dajem 7/10
apex @ 3.1.2013. 14:26
Meni je ovaj film tolko loš da ga nisam niti uspio pogledat do kraja :D..al ne vjerujem da sam bilo kaj propustio :D
bearfoot @ 24.5.2015. 13:01
šteta...iako sam optimistično pristupio gledanju filma, nisam dugo izdržao...autori se nisu mogli odlučiti što žele, ozbiljan film fantastike ili parodiju pa ispala glupost...šteta tolikog truda oko kostimografije, scenografije, muzike i ukupne atmosfere filma...
robertini @ 12.3.2016. 22:01
Ali ima jedna sekvenca gdje čak kopiraju onu čuvenu scenu sa Hitlerom iz Konačnog pada. Inače JAKOOO šminkerski film