gorlock @ 19.8.2011. 7:23
Fu**in robots.
Jako dobar film, koji još jednom govori o ljudskoj genijalnosti (ludosti) uma.
prometej @ 25.3.2012. 19:58
sjajan glumac u sjajnom filmu
noclass @ 26.1.2025. 13:48
Odličan film rađen prema odličnoj knjizi odličnog pisca. Jedini je problem da bi se film u potpunosti shvatio treba pročitati sve knjige.
erskierdollar @ 6.2.2025. 11:57
A great movie based on a great book by a great author. The only problem is that to fully appreciate the film, you need to have read all the books in the series. hill climb racing
ablishcamouf @ 12.2.2025. 3:52
A fantastic film that is based on a fantastic book written by a fantastic author. The only issue is that in order to really enjoy the movie, you must have read all of the books in the series. Basketball Legends 2020 has smooth and fun gameplay.
ecoration @ 6.3.2025. 2:30
Amazing initiative! Every small action adds up—I'll be sure to donate at checkout next time I shop.
pretzeldictate @ 20.5.2025. 6:40
This is a fantastic program;
I will make a point of donating the next time I shop online because even a little bit helps.
bearfoot @ 5.6.2025. 19:12
Asimov, jedan od velikana SF-a, ako ne i najveći, bi mislim bio zadovoljan ovom ekranizacijom...
Ideja o čovjekolikim robotima razumljiva mi je u sf konceptu, pa i kao nastrana seksualna sprava, ali u praktičnom smislu ne vidim svrhu...mašina treba izgledati kao mašina a ne kao čovjek..koja ja svrha te težnje? Nekako razumijem težnju igranja stvoritelja, ali praktički je to besmisleno...
noclass @ 19.6.2025. 19:36
Medvijeđa šapo, to je iz razloga jer antropomorfna konstrukcija je optimalna da sa najmanje stupnjeva slobode gibanja daje najviše mogučnosti različitih radnji. Inženjeri često kopiraju ono što vide u prirodi koja je ktoz milijunime godina optimirala organizme za određene radnje u određenim okolišima. A znamk koji je organizam evolucijski odskočio od ostalih i zašto.
A tu je i onsj drugi psihološki aspekt da će ljudi bolje prihvatiti humanoidne robote koji nam liće nego bezlične i zastrašujuće mašine kao iz terminatora.