meanmotherfucke @ 28.8.2017. 15:58
Eto bio u petak na TV-u.
Film je malo izgubio na ljepoti. Tj.vrijeme ga je dotuklo.
buffalobill @ 2.9.2017. 11:59
zasto mali ima na puloveru Apollo 11? LINK ako postoji skriveno znacenje toga i jos nekih scena i aluzija na slijetanje amera na mjesec '69-e snimljeno u studiju,film bi trebalo pazljivije gledati jer mu to daje dodatnu dimenziju,Kubrickov mea culpa i odrjesenje?
aya @ 2.9.2017. 21:21
Ajme meni, daj sad malo počni s teorijama zavjere!
buffalobill @ 2.9.2017. 21:32
zazirem od bilo kakvih teorija zavjere,radi se o covjeku koji nista nije radio slucajno,koji je tjerao Nicholsona da 200 puta ponovi probijanje vrata sjekirom dok nije bio zadovoljan scenom,i ako nisi primjetila moje recenice imaju znak upitnika na kraju tako da.., usput malo bolje prouci materiju,amerikanci jesu bili na mjesecu ali mozda te 69-e ipak nisu (a zna se da im je to bilo uzasno potrebno zbog utrke sa sovjetima) a tko bi to mogao savrseno snimiti?
sebulba @ 2.9.2017. 22:05
https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/show/isijavanje-je-jeziv-film-ali-na-snimanju-je-bilo-jos-jezivije-537344
Evo ti link bille, sad koliko tu ima istine druga stvar
buffalobill @ 2.9.2017. 22:16
nisam to citao do sad,kazem ne znam da li je ta teorija moguca,ali ne cini mi se ni apsolutno nemogucom, kad gledas is povijesnog aspekta,tadasnje utrke i prestiza na svim razinama između amera i sovjeta,politickih,vojnih,i zasto ne:tko ce prvi na mjesec?
a sto se tice zavjera znam jedino gdje nastaju, u svakom prestiznom golf klubu
svrljozvrljo @ 3.9.2017. 20:20
....Operation lune (2002), mockumentary sa velikim facama: kissinger,rumsfeld,buzz aldrin itd..., utrpali su unutra i snimke kubricka i tako svašta. ukratko, tamo svi kao priznaju veliku urotu, ...i na kraju se svi nasmiju ,kao ,e jesmo vas...,vidite i mi možemo snimiti konspirativni dokumentarac itd itd....Taj je film išao negdje i kad Loose chance o 9/11 temi, i bio je odličan potez rumsfelda i ekipe da zbune zbunjene...
Obavezno štivo....mislim da tu sve smrdi od glave, a ne od repa.
rekmi222 @ 21.2.2025. 0:12
Još jedan od filmova kojeg je pregazilo vrijeme! Možda je bio strašan onda kad je snimljen, ali danas nakon što smo se nagledali svega i svačega, ovaj film je čista glupost i dosada